Ten Hag: Jeg har ingen kommentar til dommerens præstation

Erik ten Hag undlod at svare, da han blev spurgt ind til dommerens præstation efter dagens 0-0’er mod Newcastle.

Manchester United havde ikke dommer-marginalerne med sig i dagens 0-0-opgør mod Newcastle United.

I anden halvleg blev Ronaldo nedlagt i feltet, siden scorede han et mål, efter stor forvirring ved et Newcastle-frispark, ligesom Jadon Sancho muligvis også blev snydt for et straffespark.

Efter kampen har United-manager Erik ten Hag ikke mange ord at knytte til dommer Craig Pawsons præstation.

– Jeg har ingen kommentar til dommerens præstation.

Udover dommerens præstation forholdt ten Hag sig også til Uniteds præstation, som overordnet var tilfredsstillende ifølge hollænderen.

– Præstationen var god, et clean sheet, vi pressede godt, vi kontrollerede kampen, og i momenter var vi gode på bolden – specielt i anden halvleg. Til sidst dikterede vi kampen, hvor vi burde og skulle have scoret sejrsmålet, siger ten Hag til BBC.

– Fred og Marcus Rashford burde have scoret.

Ten Hag er især tilfreds med, at man formåede at matche Newcastle på fysikken i dagens nulløsning.

– I sidste ende kunne vi have vundet, og vi fortjente at vinde. Det er et stort kompliment til holdet, at vi fortjener at vinde med en fysisk præstation mod et af de mest fysiske hold i ligaen. De (Newcastle-spillerne, red.) havde allesammen krampe, og vi blev bare ved.

– Jeg er skuffet over resultatet, men jeg er glad for præstationen. Presset sad godt, og vi fik dem til at løbe. De er et af de mest fysiske hold, og de fik krampe. I sidste ende formåede vi at knække dem, men vi dræbte dem ikke. Vi havde chancerne.

Ten Hag overraskede i dag, da han havde valgt at placere Marcus Rashford på bænken, der ellers har genfundet formen på det seneste. Hollænderen forklarer, at Rashford ikke havde været i stand til at spille hele kampen.

– Vi skal spille fire kampe på ti dage. Jeg ønsker at holde angriberne friske – Vi må rotere der. Rashy havde ikke energien til at spille hele kampen, så vi må planlægge os ud af det.

Dagens uafgjorte resultat betyder, at United fortsat indtager Premier Leagues 5. plads med 16 point efter ni kampe. Der er tre point op til Chelsea på den Champions League-givende 4. plads.

 

 

 

 

 

Forrige artikel

Karakterbogen: En kamp med masser af middelpræstationer

Næste artikel

Howe: Spillerne havde ikke fortjent det, hvis vi havde tabt

ANNONCE