Ten Hag: Luksusproblemer før FA Cup-finalen

Uniteds manager, Erik ten Hag, har mange ting at tage stilling til forud for FA Cup-finalen mod Manchester City på Wembley i weekenden.

Foto: Getty Images/Stu Forster

De Røde Djævle sluttede Premier League af med en 2-0 sejr over Brighton & Hove Albion i søndags. Det blev til en historisk lav placering i ligaen, nemlig en ottendeplads. Sæsonen har været præget af mange skader og varierende opstillinger.

Med flere skadede spillere tilbage i folden har Ten Hag nu flere muligheder til weekendens trup. Han blev efter kampen mod Brighton spurgt ind til de kommende dilemmaer ved at skulle sætte holdet til finalen.

– Det er ikke et dilemma, det er et luksusproblem, udtalte manageren på pressemødet.

– Begge formationer kan blive en succes. Som I ved, kan vi spille med Bruno Fernandes som en ‘falsk 9’er’, ligesom vi gjorde på Etihad, hvor vi var farlige nede bagved.

– Med Rasmus Højlund i angrebet og hans form er han absolut en spiller, vi skal overveje. Vi skal tænke os om, men lad os ikke glemme, at vi ikke kun skal bruge 11 spillere. I en hård finale har vi også brug for en god bænk.

Rasmus Højlund har scoret i to af sine sidste kampe, hvor han begge gange er blevet skiftet ind. Træneren kommenterede under interviewet Højlunds form.

– Det kan altid blive bedre, men glem ikke, at han har haft tre skader i denne sæson. Han startede med en skade, missede opstarten, blev skadet før vinter og igen efter. Hver gang har det brudt hans rytme.

– Men at score 16 mål i sin første sæson er okay, og husk også på, at det ikke er slut endnu. Vi har finalen også.

FA Cup finalen spilles på Wembley lørdag kl. 16 (dansk tid).

Forrige artikel

Tirsdagens rygter

Næste artikel

Daily Mail: Ashworths email-bommert kan give ham og Berrada problemer

ANNONCE