Tirsdagens rygter

Her er dagens overblik over transferrygter vedrørende Manchester United.

Det ligner at klubben forbereder store udskiftninger i truppen til sommertransfervinudet. Her er seneste nyt på rygtebørsen:

The Sun skriver, at Manchester United netop har afvist et bud fra Inter Milan på Aaron Wan-Bissaka. Selvom den engelske højreback ikke har præsteret på særligt højt niveau i indeværende sæson, er United ikke klar til at slippe ham alt for let. Dette på trods af at Inter Milan var klar til at inkludere Denzel Dumfires i en byttehandel.

Express UK skriver, at Ryan Sessegnon kunne være et godt køb for United. Ole Gunnar Solskjær kunne i sin tid rigtig godt tænke sig at få fingrene i ham i sin tid. Det lykkedes ikke på daværende tidspunkt, men da han er tilgængelig på en fri transfer i det kommende vindue, kunne det blive en mulighed.

Football365 skriver, at Manchester United har Ronald Araujo i kikkerten, når baglinjen skal forstærkes. Det blev i sidste uge rapporteret, at United skulle have budt £47 mio. samt Mason Mount i bytte for den uruguayanske midtstopper. Nye rapporter fra Spanien insisterer på, at Manchester United har fået et boost, efter at Barcelona har givet Araujo en deadline i denne uge til at beslutte, om han vil acceptere deres nye kontrakttilbud.

 

 

Forrige artikel

Onana: »Vi skylder fansene en sejr i finalen«

Næste artikel

Ten Hag: Luksusproblemer før FA Cup-finalen

ANNONCE