Daily Mail: Ashworths email-bommert kan give ham og Berrada problemer

Dan Ashworth og Omar Berrada har forhandlet over e-mail, mens Berrada var på orlov fra Manchester City, og Ashworth fortsat var ansat i Newcastle. Det kan give dem begge problemer. Det skriver Daily Mail.

Foto: Dan Mullan – Getty Images

Dan Ashworth har ved en fejl afsløret, at Omar Berrada forsøgte at hente ham til Manchester United. Det skriver Daily Mail.

De to kommende lederskikkelser i Manchester United har nemlig haft en mailkorrespondance i starten af februar, hvor Ashworth gjorde det klart, at han ønskede at blive sportsdirektør i Manchester United.

Officielt: Ashworth har sagt op i Newcastle – og står nu over for en meget lang “karantæne”

Problemet er dog bare, at Berrada var – og stadig er – på orlov fra Manchester City og derfor ikke må lave den slags arbejde, før han tiltræder som CEO i United d. 13. juli i år.

E-mailen, hvor Ashworth bekræfter, at han er interesseret i jobbet i United, er sendt til Berrada på en Ineos-konto. Den tidligere Newcastle-sportsdirektør har dog samtidig sat sin egen Newcastle-konto i blind kopi.

Den e-mail har efter sigende efterfølgende afsløret, at de to har forhandlet, inden Manchester United tog formel kontakt til Newcastle, og mens Berrada var på orlov.

Ifølge Daily Mails oplysninger har Ashworth også afsløret detaljer for Berrada om aftalen mellem Newcastle og Brighton, der sendte ham til St. James Park. Det vil højest sandsynligt være et brud på Ashworths tavshedspligt.

Alt dette kan muligvis være med til at forklare, hvorfor Newcastle og Manchester Uniteds forhandlinger om Ashworth er gået i hårdknude.

Ny udvikling i Ashworth-sagen: Nu skal en tredjepart afgøre striden

Premier League er på nuværende tidspunkt ikke gået ind i sagen.

Forrige artikel

Ten Hag: Luksusproblemer før FA Cup-finalen

Næste artikel

Onsdagens rygter

ANNONCE