Ten Hag: Man kan ikke tale om dårlig kultur efter én svag præstation

Erik ten Hag stod igen over for spørgsmål om atmosfæren i klubben under anden del af pressekonferencen forud for det store opgør mod Chelsea.

Hentet fra United.no:

Hollænderen har gentagne gange åbent og ærligt diskuteret den dårlige kultur, han arvede, da han overtog som hovedtræner før sæsonen 2022/2023. Efter de seneste ugers rapporter om manglende tillid til ten Hag fik Manchester United-chefen spørgsmål om, hvorvidt der stadig var aspekter af kulturen, han var nødt til at ændre indenfor Carringtons mure.

– … Jeg ved ikke, hvad der er kommet frem, fordi du nævner bare én kilde i din artikel. Det er en joke. Så jeg vil ikke tage stilling til det. Og når du har én dårlig præstation, kan du ikke sige, at kulturen ikke er god. Hvis det var et mønster, igen, [ville det være et problem]. Sidste uge, igen [vil jeg sige, at vi præsterede godt]. Vi spillede tre kampe og havde to meget gode præstationer, hvor holdet spillede meget godt i alle aspekter af fodbold – næsten alle aspekter af fodbold.”

Han blev yderligere spurgt om klubben fortsat skulle støtte ham som hovedtræner, især med tanke på den støtte, de har givet ham på transfermarkedet.

– Der vil altid være svære tider på alle rejser. Vi er på rette vej. Jeg ved, at vi vil komme derhen, og jeg føler mig sikker på grund af min historik. Jeg har altid nået mine mål. Vi skal stole på vores plan, og så er jeg sikker på, at vi når derhen, hvor vi ønsker, svarede United-chefen.

– Vi vil gerne vinde hver eneste kamp

Under seancen blev ten Hag spurgt, hvor langt frem i tiden han ser holdet nå deres mål.

– Jeg er tålmodig, men jeg ser for mig, at det vil tage to-tre år. Målet og standarden er, at vi ønsker at vinde hver kamp, uanset modstander. Det bragte os langt sidste sæson. Vi har høje standarder, både jeg og spillerne. Der findes ingen kompromisser, udtalte ten Hag.

– Samtidigt er jeg realistisk. Konkurrencen i Premier League er meget hård, og niveauet er steget markant. Som klub og hold skal vi ramme vores standarder. Ellers når man ikke dine mål. Vi ønsker at vinde både Premier League og Champions League, fortsatte han.

– Selvfølgelig er det ikke godt

Erik ten Hag blev spurgt, om han føler, han har støtte fra spillerne, hvortil han svarede:

– Om jeg har støtte? Flere af de seneste præstationer ville ikke have fundet sted, hvis ikke miljøet var rigtigt, og støtten ikke var til stede

På spørgsmålet om negativiteten omkring klubben påvirker ham, svarede ten Hag afslutningsvis:

– Selvfølgelig er negativitet ikke godt, men det bekymrer mig ikke. Jeg ved, at man får meget opmærksomhed i denne klub. Når du ikke præsterer, som du skal, kommer der kritik. Det skal vi håndtere, og det gør vi sammen.”

Du kan læse det pressemødet ord for ord på www.manutd.com.

 

1 kommentar
  1. Tja det er jo United det handler om så der vil altid være et kæmpe fokus på hvad der rører sig i klubben, især den negative vinkel når det ikke går godt eller præstationerne ikke er som forventet eller krævet i selvforståelsen.

    Men ETH famler lidt når han siger én svag præstation på det seneste, en perlerække af måske ikke ligefrem svage præstationer men så meget tvivlsomme præstationer har bestemt været tilfældet i stort set hele den første del af sæsonen indtil nu.

    Men jeg håber virkeligt at den sympatisk hollænder for rettet op meget snart ellers løber han helt tør for goodwill desværre.

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Erik ten Hag tordner mod bandlyste journalister

Næste artikel

Podcast: Chelsea kommer på besøg

ANNONCE