Ten Hag: Rashford kommer tilbage på sporet

Mount, Evans og Rashford var blandt temaerne på dagens pressemøde med Erik ten Hag forud for lørdagens kamp mod Luton

Manchester Uniteds sæson har hidtil ikke budt på mange succesoplevelser, men lørdag venter oprykkerne fra Luton.

– Jeg mener de  (Luton red.) har leveret nogle gode præstationer og resultater. Vi er helt klar over, at der ikke findes nemme kampe i Premier League. Man skal gøre sit bedste og være 100% fokuseret for at få et resultat, sagde Erik ten Hag om De røde djævles næste opgave, og erkendte, at man er skuffet over sæsonens resultater.

– Når alt kommer til alt, så handler det om resultaterne, og vi skal vinde alle kampe – så vi er meget skuffet. Det handler om resultaterne og tænke på og håndterer processen, hvilket er dét jeg fokuserer på.

I onsdagens Champions League-kamp måtte Jonny Evans udgå med en skade, og i følge Ten Hag er den erfarne forsvarsspiller ude mod Luton, og det er ligeledes usikkert, hvor lang tid han er ude.

– Jeg ved ikke om han tager med landsholdet, da vi endnu ikke har det endelige overblik over skaden.

En spiller der derimod er vendt tilbage fra skade for nyligt er Mason Mount, og på pressemødet blev Ten Hag spurgt ind til hvorfor midtbanespilleren ikke spiller mere.

– Han startede sæsonen og blev derefter skadet. Det er det værste tidspunkt for en ny spiller fordi der afbryder spillerens integration på holdet. Det var virkelig et tilbageslag. Der er altid en grund til, at man ikke spiller, som skader og andre spillere. Nu bliver han nødt til at kæmpe for sin plads, da der er andre spillere, der gør det godt.

Marcus Rashford har i denne sæson ikke levet op til sit gode sæson i Ten Hags debutsæson, men den hollandske manager har fuld tiltro til den engelske landsholdsspiller.

– For tiden er han ikke i den bedste form, og han har høje forventninger til sig selv. Når holdet kommer til at spille bedre, kommer han til at score mål. Jeg er fortrøstningsfuld i forhold til at han forbedrer sig og score mål i denne sæson. Han er en del af holdet og han er klar over situationen. Han kommer tilbage på sporet og det kan ske meget hurtigt. Nogle gange behøver man bare en kamp og jeg er sikker på, at finder formen.

Manchester United ligger for tiden på en 8. plads i Premier League, mens Luton nummer 17 med 6 point efter 11 kampe.

 

 

1 kommentar

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

BBC: Ny ejer kan være på plads i næste uge

Næste artikel

Optakt: Kriseramt United mod oprykkere

ANNONCE