Ten Hag: Reglerne er inkonsekvente

Erik Ten Hag var ikke helt tilfreds med dommerne efter dagens nullert mod Southampton.

Manchester United spillede her til eftermiddag 0-0 med gæsterne fra Southampton i en kamp, som blev meget præget af et rødt kort til Casemiro efter kun en halv times spil. Med kun 10 mand måtte United gå på kompromis med egen spillestil, hvorfor det aldrig blev til det gode angrebslystne spil, vi efterhånden kender Erik Ten Hags mandskab for.

Den hollandske manager var heller ikke videre tilfreds med flere af dommerkendelserne, da han stillede op til interview efter kampen.

– Casemiro har spillet mere end 500 kampe over hele Europa og har aldrig fået et eneste rødt kort. Nu har han to i Premier League. Hans fravær er ikke problemet, det håndterer vi. Denne kamp var påvirket af dommerne.

– Det jeg synes (er problemet red.) er at uregelmæssigheden, spillerne kender ikke længere linjen.

Ten Hag mente også, at hans hold blev snydt for et straffespark.

– Helt sikkert (om der var straffe red.). Uden tvivl. Jeg ved ikke, hvorfor VAR ikke blandede sig.

Efter kampen har United kun ét point ned til Tottenham, dog med en kamp i hånden.

2 kommentarer
  1. Total elendig dommer præstation, siden hvornår er det blevet tilladt at stoppe bolden med armen som forsvarsspiller, men det må det åbenbart være tilfældet siden sket mod os i to kampe i streg, det Betis score og nu hvor der er klokke klar straffe, dommerpræstationen ødelagde Total en god fodboldkamp..

    Det røde kort, kan i den grad os diskuteres, især når selveste Mølby siger at gult kort havde været ok, så er det ihvertfald en fejl, for den man han kan bare ikke lige os, håber virkelig vi appellerer kendelsen..

    ❤️🖤GGMU FOREVER ❤️🖤

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Garnacho forlader Old Trafford på krykker

Næste artikel
Kane og Varane

Medie: Kane er Ten Hags primære mål til sommer

ANNONCE