Garnacho forlader Old Trafford på krykker

Alejandro Garnacho måtte lade sig udskifte i de døende minutter af 0-0-kampen mod Southampton søndag.

Alejandro Garnacho har efter søndagens målløse affære mod Southampton forladt Old Trafford på krykker.

Det viser et billede taget af journalisten Simon Peach.

Argentineren blev i slutningen af opgøret skadet efter et sammenstød med gæsternes back Kyle Walker-Peters.

Det resulterede i, at kantspilleren måtte lade sig udskifte i kampens sidste minut. Han blev skiftet ind blot 17 minutter forinden.

Manchester United-manager Erik ten Hag fortæller efter kampen, at han tog sine forholdsregler ved at skifte den unge argentiner ud.

– Det var en skidt tackling. Jeg tror, at han vred sin ankel om. Så jeg ønskede ikke at tage nogen chancer. Med kun ti mand på banen, ville jeg have alle mine spillere på 100 procent, siger Ten Hag ifølge journalisten Samuel Luckhurst fra Manchester Evening News.

Den hollandske manager tilføjer, at han ikke tror skaden er “alt for slem”.

3 kommentarer
  1. Tja kommentatorerne roste tacklingen der sendte Garnacho på skadeslisten, men de undlod at nævne at man ikke må høste sin modstander efterfølgende ….nogle gange må man godt andre gange er der straffespark.

    Dommer Taylor vil nok sige at Garnacho løb ind i tacklingen selv, og det er måske også korrekt

    GGMU

  2. Frygtelig tackling. En saks, som man kaldte det i gamle dage, hvor han godt nok spiller bolden, men efterfølgende låser Garnachos ben, så han ikke længere selv har kontrol over foden, og den kommer i unaturlig position. Da jeg tog dommerkort gav den rødt kort….

  3. Hvis Antony Taylor vælger det direkte røde kort i situationen med Casemiro som prøver at trække sig, men kommer selvfølgelig alt voldsom i den tackling, og ikke gør i den situation med Garnacho, det begriber jeg simpelthen, nok rammer han bolden, men han gennemføre i den grad saksen færdig, selvom det er fuldstændig unødvendigt, den tackling er ihvertfald os til direkte rødt..

    ❤️🖤GGMU FOREVER ❤️🖤

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

De Gea savner mere konsistente beslutninger fra dommere

Næste artikel

Ten Hag: Reglerne er inkonsekvente

ANNONCE