Kane og Varane

Medie: Kane er Ten Hags primære mål til sommer

Ifølge journalist Samuel Luckhurst fra Manchester Evening News er Harry Kane det primære transfermål til angriberpositionen for Erik ten Hag til sommer.

Harry Kane til Manchester United er et af de rygter, der ikke lader til at dø.

I weekenden blev der kastet yderligere brænde på bålet, der holder liv i rygtet. Samuel Luckhurst, der er journalist ved Manchester Evening News, skrev, at Tottenham-stjernen angiveligt er den angriber, Erik ten Hag helst ser United hente til sommer.

Det meget troværdige medie The Athletic bakker den påstand op mandag. Her skriver mediet mere præcist, at Kane er højt ønsket på Old Trafford, og at de røde djævle er opmærksomme på hans kontraktsituation. Englænderens kontrakt med Tottenham udløber til næste sommer.

I forlængelse af det skriver The Athletic, at London-klubben dog ikke ønsker at sælge sin topscorer og fortsat arbejder på at lande en kontraktforlængelse, der vil binde Kane til klubben i flere år.

Harry Kane fylder til sommer 30 år og har endnu til gode at vinde et trofæ i karrieren. Den tidligere Liverpool-spiller Jamie Carragher, der arbejder som fodboldekspert for Sky Sports, sagde i sidste uge, at Manchester United er Kanes eneste mulighed for at vinde et trofæ.

Hvad tænker du?

Vil du gerne se Harry Kane i front for de røde djævle?

Giv din mening tilkende i kommentarfeltet herunder.

2 kommentarer
 1. Jo hvorfor ikke, Kane har bevist sit værd i Premier League igennem mange sæsoner for Spurs og for The three Lions på verdensscenen, han er i sin absolut bedste fodbold alder og har nok 3-4 rigtig gode år mere i sig på topplan.

  Jeg er nu stadig lidt lun på Osimhen men igen Kane ved vi kan udfylde rollen som den nier vi akut mangler.

  GGMU

 2. Fordelen ved Kane er ihvertfald at han kender ligaen, og har bevist sig i den, så det kræver kun klub-tilvænning.
  Der vil jo selvfølgelig altid være for og imod.
  – Alderen: Jo jo, kun 30, men bliver jo så snart 31, og begrænset tidshorisont… men hvis prisen er rigtig.
  – Prisen: Ikke til 700+ mio danske kr. Ikke for en spiller på 30, som kun har ét år tilbage af sin kontrakt
  – Weghorst vs Kane: Hvis planen er , at Kane skal spille nogenlunde samme funktion som Weghorst, så er det jo bestemt en opgradering, og en rolle han vil allerede udfylder i Tottenham, med at falde tilbage i banen og være med i opspillet
  – Hurtighed: Savner lidt at vi finder en angriber med fart (medmindre Rashford skal spille oppe foran). Vi så det med Ronaldo, at når vi så slår en kontra og kan/skal spille den i dybden, så er fart alfa-omega-vigtig. Bare se Haaland, som har fart og kan sendes i dybden. Hvis vi var et hold som var i total-boldkontrol 85 % af kampen
  , og pressede modstanderen helt i bund, så var det fint med Kane i boksen.
  – Klublegende og klubånd: Jeg er faktisk ikke så sikker på at Kane ønsker at skifte væk. Alt den snak om trofæer han ikke har vundet vs den klublegende status han har. Rejser han, ex til United, så opnår han nok ikke den der ugudelige status han har opbygget gennem årene, som en af Tottenhams bedste gennem tiden.
  Andre kandidater: Osimhen er spændende, men hvem siger han passer ind i den engelske liga, og udover ham så ved jeg egentlig ikke rigtig hvem United sådan er kædet sammen med efterhånden. Listen er sikkert lang, da der er så mange rygter hele tiden. Jeg har kun registreret Thuram og Muani, men der synes jeg da kun det er Muani som er spændende grundet hans hurtighed og næse for både mål og assist, men er han ikke mest Wing?!
  – Uanset hvad, så SKAL vi have en angriber (gerne to, måske en “billig” upcoming star). Weghorst rejser forhåbentligt, Martial er jo ikke til stede i løbet af en sæson, og heller ikke 20+ mål-mulighed. Elanga er bare ikke god nok til United/PL. Greenwood har jeg aldrig rigtigt set det store lys i, i hvertfald ikke som angriber, og han ville evt. gå en sindssyg svær tid i møde, og hvem siger hans niveau er godt, efter så lang tid ud.
  Resten af de offensive er vel fødte kanter?! (Rashford kan spille det hele, men vil vel helst spille på kanten også)

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Ten Hag: Reglerne er inkonsekvente

Næste artikel

MEN: United vil udleje ung kantspiller

ANNONCE