Ten Hag svarer på hvorfor Garnacho ikke blev indskiftet mod West Ham

Manchester Uniteds hollandske manager, Erik ten Hag, blev efter søndagens nederlag til West Ham spurgt ind til, hvorfor han ikke satte Alejandro Garnacho på banen.

Efter to måneders skadespause var Alejandro Garnacho søndag tilbage i kamptruppen, da Manchester United gæstede West Ham, som vandt med 1-0.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Den unge argentiner måtte dog se hele kampen fra bænken på trods af, at de røde djævle var bagud og virkede tandløse i offensiven i størstedelen af kampen.

United-manager Erik ten Hag blev efter kampen spurgt ind til, hvorfor han ikke bragte den 18-årige offensivspiller på banen.

– Han var på bænken, så han var selvfølgelig i stand til at spille. Men vi havde også andre muligheder i Martial, Sancho og Sabitzer. Alle offensive og fitte, meget fitte. Spillere, der også var til rådighed, så de kunne spille, siger manageren søndag ifølge mediet Goal.com.

Ten Hag, der tidligere på sæsonen viste stor tålmodighed og disciplin i sin brug af Garnacho, varsler, at argentineren kan komme på banen i den kommende weekend.

– Om en uge, så vil I se. Han er tapper og kan gøre en forskel, siger Ten Hag.

18-årige Garnacho forlængede i forrige uge sin kontrakt med de røde djævle, så den nu løber frem til sommeren 2028.

Forrige artikel

Ten Hag vil forlænge samarbejdet med De Gea

Næste artikel

West Ham-kampen: Hvad lærte vi?

ANNONCE