Ten Hag tilfreds med sejr: Vi viste god karakter

Erik ten Hag er tilfreds med sit mandskab efter de vendte 0-1 til 3-1 mod Fulham i FA Cuppen.

Erik ten Hag var den eneste cheftræner på sidelinjen de sidste 20 minutter, og han kunne tilfreds se på, mens hans hold fik overkommet Fulhams ni mand. Ten Hag er også tilfreds med sit mandskab.

– Det var målet. Vi gjorde det, og vi er glade for sejren. Vi viste god karakter. Hver gang det her hold kommer ud på banen, viser de personlighed og den beslutsomhed, der er brug for.

Marco Silva var ude og kritiserer manglen på VAR og dommer Kavanagh, men når det handler om det røde kort, så er Ten Hag ikke i tvivl.

– Jeg vil ikke fremhæve det røde kort. Det var en flot omstilling, men jeg tror, alle kunne se, der var hånd på bolden.

Manchester United kan nu se frem til at møde Brighton i semifinalen i FA Cuppen. Ten Hag vil dog ikke tænke på det opgør endnu, da det er for langt ude i fremtiden.

– Den næste FA Cup-kamp er meget langt væk. Spillerne går en landsholdspause i møde, mens vi kommer til at analyserer den seneste periode. Derefter handler det kun om Newcastle, Brenford og Everton.

2 kommentarer
  1. ETH De gea viste karakter på verdens klasse niveau, men resten af spillerne så skræmmende trætte ud, og jeg tror virkelig at vi var mere ind heldige med at Rashford ikke gik ud med en skade, du bliver simpelthen nødt til at rotere meget mere, vi skal slutte i top 4..🙏🤗
    ❤️🖤GGMU FOREVER ❤️🖤

  2. ETH skal jo sige det han gør i denne situation, han har ikke råd til på nogen at kaste sine spillere under bussen efter en så ringe præstation

    Men han skal til at rotere nu, ellers ryger top 4 lige så stille ud af vinduet…

    Nu venter Newcastle efter pausen og den kamp er godt nok vigtig nu…Ja næsten altafgørende i min optik.

    GGMU

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Silva om dommerkendelser: Det er svært for os at forstå

Næste artikel

Karakterbogen: Flotte redninger danner grundlag for vanvittigt comeback

ANNONCE