United møder Brighton i tilfælde af avancement

Hvis Manchester United formår at slå Fulham, så er det Brighton der venter i semifinalen.

Erik ten Hags og hans tropper har mulighed for at hente endnu et trofæ hjem i form af FA Cuppen, og hvis de skulle slå Fulham her til aften, så venter formstærker Brighton i semifinalen.

Brighton har i dag slået Grimsby med hele 5-0, mens Sheffield United snævert slog Jon Dahl Tomassons Blackburn Rovers 3-2.

Manchester City udraderede i går den tidligere spiller Kompanys Burnley-mandskab, og kan se frem til endnu et Championship-hold i form af Sheffield United i semifinalen.

4 kommentarer
 1. Sådan nu venter Brighton på Wembley i den mest spændende semi finale af de to, og vi skal helt sikkert op i gear eller endda to gear op for at slå et rigtig godt spillende Brighton mandskab.

  Men ville være helt fantastisk med en FA Cup drømme finale på et fyldt Wembley mod City.

  Men først Brighton.

  GGMU

 2. Tusind tak for semifinalen Mitrovic, hold nu op en tåbelig reaktion..🤦 men nu venter Brighton, det bliver en svær kamp, Brighton er et rigtig godt hold, som er virkelig stærke i presspillet og rigtig gode på bolden, så vi skal virkelig være klar fra start mod Brighton, men vi skal tage favoritrollen på vores kappe, og det er os et hold vi burde at slå over to kampe men, vi må for guds skyld ikke undervurdere dem, for selvfølgelig skal vi da spille en drømme finale mod Guardiola og Co..
  Come on you reds..👹
  ❤️🖤GGMU FOREVER ❤️🖤

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Startopstilling: McTominay og Sabitzer danner makkerpar

Næste artikel

Sabitzer om avancement: Vi ville tilbage til Wembley

ANNONCE