Ten Hag: Vi stiller et stærkt hold

Op til torsdagens kamp blev der sædvanen tro afholdt et pressemøde, hvor Erik ten Hag bl.a. blev spurgt indtil Rashfords situation og det moldoviske modstanderhold.

FC Sheriff Tiraspol er klubben, som Manchester skal forsøge at komme på ret køl mod i dette års Europa League. Tidligere på dagen blev truppen udtaget, hvor Marcus Rashford ikke var at finde. Rashfords fravær blev der naturligvis spurgt ind til ved aftenens pressemøde.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

– Han er ikke tilgængelig og har en muskelskade. Det er stadig eftervirkningerne fra kampen mod Arsenal, sagde Erik ten Hag, som samtidig understregede, at han ikke regner med, at det er en længerevarende skade og at Rashford snart ville være at finde på banen igen.

Modstanderholdet FC Sheriff Tiraspol kan måske virke som en let modstander, men den køber Ten Hag ikke.

– De slog Real Madrid og Shaktar Donetsk sidste år, så de er en trussel. Vi er nødt til at gøre det til vores kamp, og vi skal være klar og forberedte til kampen. fordi det er seriøst det her. Modstanderen er et godt hold, og vi skal spille vores bedste for at vinde, understregede Ten Hag.

Som bekendt tabte Manchester United hjemme til Real Sociedad i den første puljekamp, så presset er på det engelske storhold. Ten Hag medgiver presset, men også, at det er noget der altid er der i en klub som Manchester United.

– Der er pres før hver kamp. For os er det det samme, fordi vi skal vinde hver kamp. Det er klart, når du taber den første kamp, ​​skal du vinde den anden, så vi ved, hvad vores opgave er, sluttede Ten Hag, der også nåede at melde, at man i morgen stiller et stærkt hold mod en stærk modstander.

 

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
1
Shares
Forrige artikel

Podcast: Lytterspørgsmål, quiz og Leeds-rivalisering

Næste artikel

Manchester Uniteds Carabao Cup-kamp mod Aston Villa fastlagt

Relaterede artikler
ANNONCE
Total
1
Share