Tevez om Ronaldo: Han var altid den første til træning

Den tidligere Manchester United- og City-angriber har spillet på hold med både Cristiano Ronaldo og Lionel Messi. I nyt interview afslører han, at de to verdensstjerner har vidt forskellige træningsmentaliteter.

Cristiano Ronaldo var altid den første på Carrington. Selvom træningen først startede klokken 9, og du selv kom klokken 7:30, så var Cristiano Ronaldo allerede igang. 

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Det fortæller den forhadte tidligere Manchester United-spiller Carlos Tevez, der var holdkammerater med Ronaldo fra 2007 til 2009, inden han skiftede til de lyseblå rivaler. 

– Jeg begyndte at spørge mig selv; hvordan kan jeg komme af med den her fyr? Så en dag kom jeg klokken 6. Og han var der allerede! Han var søvnig, men han var der, siger Carlos Tevez ifølge Goal.com. 

Anderledes end Messi 

Netop træningsmentaliteten er et område, hvor Cristiano Ronaldo adskiller sig fra FC Barcelonas Lionel Messi, som han altid sammenlignes med. Carlos Tevez har spillet med Messi på det argentinske landshold i mange år, og han siger, at de er som nat og dag på det punkt. 

– Jeg har aldrig set Messi i styrkecenteret. Ronaldo var fuldstændig besat af at træne, siger Tevez. 

Han nævner som eksempel, at hans tidligere portugisiske holdkammerat i United aldrig var naturligt god til hverken straffe eller frispark. Men at han bare har trænet det igen og igen. 

Det er ikke første gang, at en tidligere Manchester United-holdkammerat fortæller anekdoter om Ronaldos træningsmoral. Tidligere har Patrice Evra med et smil på læben fortalt om, hvor anstregende det var at have stjernespillere på besøg derhjemme, fordi han hele tiden ville motionere og konkurrere. 

Har du læst vores tips til køb af kampbilletter til Old Trafford? Læs dem her

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Podcast-special: It's all about the money

Næste artikel

Skades-update: Shaw kommer ikke i kamp mod Watford

ANNONCE