The 1958: Den forfærdelige familie er færdig!

Fangrupperingen The 1958 varsler sine mest ambitiøse protester forud for derbyet mod Manchester City.

Hertil aften er de hidtil største protester proklameret af fangrupperingen The 1958, der beskriver sig selv som en undergrundsgruppering af fans, der skal siker de rette værdier i Manchester United.

Protesten vil starte fra to lokationer ikke langt fra Old Trafford og cirka en time før kampen mod Manchester City fløjtes i gang. Flere oplysninger om ruten vil komme frem i løbet af ugen, meddeler The 1958.

– I dag annoncerer vi de hidtil mest ambitiøse protester, indleder grupperingen i sin annoncering på Twitter og fortsætter længere nede:

– Den forfærdelige familie (Glazer-familien red.) er færdig. At sidde tilbage og håbe andre gør arbejdet for dig, er ikke en mulighed. Tro ikke på deres løgne og deres bedrag; historien burde overbevise dig.

– Når de (Glazer-familien red.) går og vi ved, hvem de nye ejere er, vil vi offentliggøre flere detaljer. At gøre noget før vil distrahere og være uden relevans.

– Vær en del af historien om at få vores klub tilbage. Tilslut os, stå sammen med os, kæmp med os. For dig, for os, for hinanden, slutter bekendtgørelsen.

Kampen mod Manchester City starter 13.30 dansk tid lørdag d. 14.januar.

 

Forrige artikel

Antony udtaler sig efter sit biluheld

Næste artikel

Optakt: Reservespillernes chance eller trofæjagt?

ANNONCE