Optakt: Reservespillernes chance eller trofæjagt?

Erik ten Hag har et valg at tage, når han skal udtage holdet mod Charlton Athletic, som Manchester United møder i Carabao Cup på Old Trafford tirsdag aften.

Det burde være en reel walkover, som Manchester United går ind til tirsdag aften. Charlton Athletic hedder modstanderen, og selvom Charlton ligger i Englands tredje bedste række, har de vist, at de kan udfordre Premier League-hold.

Charlton slog nemlig Brighton ud af Carabao Cuppen i den seneste runde. Det gjorde de især pga. en stærk defensiv, der holdte helt til straffesparkskonkurrence. Charlton har også vundet de seneste to kampe, dog over midterholdene Portsmouth og Lincoln City. Det kan dog blive en halv-udfordrende omgang, hvis Ten Hag vælger, at det er reservespillerne, der skal have nogle minutter.

For det har været et problem at score for United i den her sæson, dog har Rashford i den seneste tid været i topform. Hvis Ten Hag skulle vælge at lade ham hvile – sammen med  Bruno Fernandes og Casemiro – kan United altså se frem til, at de kreative krafter skal komme et andet sted fra.

Når det så er sagt, er United i god form, og deres defensiv ser meget robust ud. Erik ten Hag virker som en mand, der endelig har fået styr på, hvordan man får åbnet et forsvar op, og lukker kampene mod bundhold. Charlton skal derfor være i top-topform, hvis de skal have en chance på Old Trafford.

Dato, tid og sted:
Kampen spilles tirsdag d. 10/01 kl. 21:00 på Old Trafford.

Kampens dommer:
Det er den australske Premier League-dommer Jarred Gillett, der administrerer fløjten.

Skader og karantæner:
Manchester United må klare sig uden van de Beek i hvad, der ellers må siges at være en oplagt kamp for hollænderen. Derudover er det uvist om Jadon Sancho er tilbage, men han har trænet med Carrington.

Mulige startopstillinger:

Manchester United:
Butland
Dalot – Maguire – Lindelöf – Malacia
McTominay – Fred
Antony – Eriksen – Garnacho
Martial

Hold øje med:
Min viden om Charlton er begrænset, men ud fra deres optræden mod Brighton, skal vi bare sørger for, at vi åbner op for deres forsvar og lader være med at give dødbolde væk. De har et par centerbacks, der har disket op med et par mål i løbet af sæsonen, så det ville være mit bedste bud.

Skribentens bud på kampens resultat:
På trods af alt det, jeg har rost Charlton og deres defensiv, så tror jeg simpelthen ikke på, at det her ikke er en overkommelig opgave, selv hvis Ten Hag stiller med reservehold. Erik ten Hag har vist, at han gerne vil vinde alting, og holdet har været godt sat op til både top og bundkampene. Jeg tror, at United smadrer Charlton 4-0.

Tre hurtige om kampen:
Manchester United har vundet 38 kampe indbyrdes, mens Charlton har vundet 10.
Kampen med den største sejr har Charlton, der i 1939 vandt med hele 7-1.
Charlton har ikke vundet over Manchester United siden 1989, hvor de slog de røde djævle to gange i streg.

Hvor kan man se kampen?
Man kan se kampen på TV3+ og Viaplay.

 

1 kommentar
  1. Jeg synes godt man kunne spare Eriksen i den her kamp da Eriksen er så uhyre vigtigt for holdet. Hva siger i andre?

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

The 1958: Den forfærdelige familie er færdig!

Næste artikel
Jubel mod Leeds

Reservespækket startopstilling mod Charlton

ANNONCE