The Athletic: Glazer har holdt samtaler med potentielle investorer fra Qatar og Saudi-Arabien

Der arbejdes aktivt på et salg af Manchester United. Avram Glazer har netop været i Qatar, og der har i den forbindelse været afholdt samtaler med potentielle købere fra Mellemøsten. Det skriver David Ornstein fra The Athletic.

Siden Glazer-familien iværksatte et muligt salg af Manchester United tilbage i November, har det været sparsomt med informationer om potentielle købere.

The Raine Group, som Glazer-familien har hyret til at stå for salget, arbejder på et samlet salg af klubben til en pris på mellem 6 og 7 milliarder pund. Planen er, at salget skal finde sted i løbet af første kvartal i 2023.

Det svimlende høje prisskilt gør, at antallet af mulige købere er meget begrænset. Livslange Manchester United-fan, Jim Ratcliffe, har tidligere meldt sin interesse. Men ellers skal Glazer-familien formentlig kigge mod det pengestærke Mellemøsten.

Medejer Avram Glazer, som har været til stede ved VM i Qatar, var hemmelighedsfuld, da The Athletic fangede ham i Doha forleden. Han pointerede, at han udelukkende var i Qatar for at se fodbold.

Nu kan The Athletic så afsløre, at Avram Glazer har brugt besøget i Qatar på at holde møder med mulige investorer fra både Qatar og Saudi-Arabien.

Det er dog endnu ikke klart, hvad det præcise indhold af disse møder har bestået af.

Forrige artikel

18. december: Pink-farvet mirakel i Paris

Næste artikel

Lisandro Martinez er verdensmester

ANNONCE