The Athletic: Manchester United aflyser sæsonafslutningens prisuddeling

Grundet en skuffende sæson med dalende resultater på det seneste har Manchester United valgt at aflyse sæsonens prisuddeling.

Foto: Matthew Peters/Manchester United – Getty Images

Ifølge The Athletic har Manchester United valgt at aflyse klubbens årlige prisuddeling. Det sker efter, at klubbens præstationer på banen har været dalende mod sæsonens afslutning. Ifølge The Athletic fortæller klubben, at de ikke ønsker at skabe nogen distraktioner før den kommende FA Cup-finale mod Manchester City.

Klubben plejer nemlig at afholde en middag på Old Trafford ved sæsonens afslutning for at hædre de spillere, som har gjort sig særligt bemærket i løbet af sæsonen. Herunder Sir Matt Busby player of the year til årets spiller samt anerkendelse af unge talenter. Middagen, som plejer at afholdes, besøges af førsteholdene for både herre- og kvindeholdene samt akademispillere, trænerstab, klubpersonale, tilhængere og sponsorer.

The Athletics kilder i klubben fortæller, at Uniteds middag for i år oprindeligt var planlagt til den 20. maj, i ugen op til finalen mod City den 25. maj, men efter en samtale med Erik ten Hag og hans team er det blevet besluttet, at spillerne ikke bør have nogen distraktioner i ugen op til kampen. Spillerne vil stadig modtage priser, som afgøres af stemmer fra deres kolleger, trænere og fans, men der vil ikke være en prisuddelingsmiddag.

Manchester Uniteds spillere tog tidligere beslutningen om at aflyse deres prisuddeling i sæsonen 2021-22, da deres form ligeledes faldt drastisk under den midlertidige ledelse af Ralf Rangnick.

Skriv et svar
Forrige artikel

Nedtakt: Endnu et nederlag, men United slipper med skindet i behold

Næste artikel

Nu er det slut med at arbejde hjemmefra i United

ANNONCE