Nedtakt: Endnu et nederlag, men United slipper med skindet i behold

Forventningerne var ikke store frem mod gårsdagens kamp. United var ramt af en kavalkade af skader og er generelt dårligt spillende for tiden, mens Arsenal er flyvende og med i kampen om titlen i Premier League.
Casemiro er færdig i midterforsvaret

Igen i går fik vi bekræftet, at den tidligere Champions League-vinder ikke hører til i et midterforsvar. På Arsenal-målet blev hans forsvarsspil – eller mangel på samme – i den grad udstillet. Han er virkelig blevet langsom på det seneste. Det gælder uden bold, men også med bold, hvor han til tider træder i bolden og tager tempoet ud af Uniteds spil. Casemiro skal under ingen omstændigheder spille i midterforsvaret mod naboerne fra Manchester City i FA Cup-finalen den 25. maj – det bliver i hvertfald en kæmpe mundfuld for ham. Allerede på onsdag kan man håbe på, at enten Willy Kambwala eller en helt anden er klar til at spille. Spørgsmålet er så om, Casemiro skal tilbage på midtbanen eller sættes helt ud på bænken. Mange hælder nok til det sidste.

Fremtidsudsigter i Amad Diallo

Den ivorianske kantspiller gjorde et godt indtryk i kampen i går. Det er næsten ikke til at fatte, at han har fået så lidt spilletid i denne sæson. Det er jo ikke, fordi han er nogen ny Cristiano Ronaldo, men hans niveau fra i går berettiger ham til en startplads noget oftere. Særligt med tanke på vores andre nuværende kantspillere i form af Rashford, Antony og Garnacho, der jo på ingen måder leverer pragtpræstationer uge efter uge. Særligt ikke de to første, så hvorfor ikke satse noget mere på Diallo.

Under kampen viste han flere gange prøver på sine kvaliteter. Det lave tyngdepunkt, skarpe driblinger og gode venstrefod. Og nej, det er ikke Antony, jeg beskriver her. At man har givet 86 millioner pund for Antony, mens man har haft Amad Diallo rendende i folden, det forstår jeg slet ikke. I bagklogskabens klare lys ser det virkelig dumt ud.

Det var en alt i alt en fin dag på kontoret for Diallo. Vi fik set prøver på hans direkte spil og gode teknik. Noget mange på Old Trafford hungrer efter at se mere af.

Ingen nye skader

I mangel af flere højdepunkter fra i går, bør det påpeges, at United gik igennem en hel kamp uden at få flere skader. For dem har man nok af for tiden. Ved ikke om man kan bruge skader, som altovervejende årsag til, at sæsonen mislykkedes, men det har uden tvivl være udslagsgivende. At man på en sæson har haft mere end 60 skader er hovedrystende. Forhåbentligt bliver flere af dem klar til finalen den 25. maj, men om de er fit, både fysisk og mentalt, er jo ikke til at vide.

2 kommentarer
 1. Casemiro er desværre færdig på dette niveau, det sker når spillere når en vis alder, han har været velsignet med en fantastisk karriere hos Real Madrid hvor han var omgivet af klassespillere overalt og derfor kunne fejre mange triumfer, desværre oppebære han en vanvittig løn i United, så vi kommer til at tage et kæmpe tab på den konto.

  Som Mølby sagde igår, hvad er værst, Casemiros høje løn eller Antonys købspris…? Jeg mener dog sidstnævnte er værst i min optik

  Amad ser igen god ud, husker ham fra preseason i USA, der så han også talentfuld ud inden han blev skadet, har nok taget tid for at komme sig helt, men han ser lovende ud og hvem husker ikke hans “matchvinder” mål mod Liverpool…

  Skader, ja det ser ikke godt ud, Rooney hentyder til at nogle spillere “gemmer” sig og måske lyver sig mere skadet end de reelt er…..alt for mange skader på en enkelt sæson dog.

 2. Utroligt hvis det er et rigtigt fænomen. Det Rooney siger med at spillere muligvis lyver sig skadet for at gemme sig.
  Tror vi på den?

  I så fald er det da godt nok ulykkeligt at høre.

Skriv et svar
Forrige artikel

Se video: Regn fosser ned fra taget på Old Trafford

Næste artikel

The Athletic: Manchester United aflyser sæsonafslutningens prisuddeling

ANNONCE