The Athletic: Manchester Uniteds assistenttræner er tæt på et skifte til Minnesota United

Eric Ramsay, der er assistenttræner for Manchester United, er i forhandlinger med Minnesota United om en kontrakt, der vil gøre ham til deres næste cheftræner, skriver The Athletic.

Minnesota United er tæt på at indgå en aftale om at ansætte Eric Ramsay, der er assistenttræner for Manchester United, som deres nye manager. Aftalen er dog ikke helt færdigforhandlet eller underskrevet endnu, og Ramsay er derfor stadig på kontrakt med United, men alle parter arbejder på det, skriver The Athletic på deres hjemmeside.

Ramsay startede i klubben som træner for spillerudvikling og dødbolde under Ole Gunnar Solskjaer. Han fortsatte i klubben efter Solskjaers fyring under Ralf Rangnick, og han har siden da fået mere ansvar som en del af Erik ten Hags trænerstab.

Ramsay har også tidligere været ansat som assistenttræner for det walisiske landshold i seks måneder, samtidig med han var ansat i Manchester United. Men her trak han sig tilbage sidste efterår. I Wales fik Eric Ramsay også rosende ord med på vejen af landstræneren, Rob Page.

– Han er formentlig en af de bedste unge fodboldtrænere på nuværende tidspunkt, sagde Rob Page, da Ramsay blev ansat i hans trænerstab.

For et år siden kunne The Athletic fortælle, at Blackpool forsøgte at ansætte Ramsay som deres manager, men han valgte at blive i Manchester. Derudover skulle Eric Ramsay også have fået tilbud fra Swansea City i december.

Eric Ramsay er blot 32 år gammel, og han vil derfor være den klart yngste cheftræner i MLS.

Forrige artikel

Officielt: Ashworth har sagt op i Newcastle - og står nu over for en meget lang "karantæne"

Næste artikel

Ole Gunnar Solskjær rygtes til topklub

ANNONCE