Officielt: Ashworth har sagt op i Newcastle – og står nu over for en meget lang “karantæne”

Dan Ashworth har sagt sin stilling som sportsdirektør op i Newcastle. Det bekræfter klubben på sin hjemmeside. Ashworth er nu i karantæne i 20 måneder, hvor han ikke kan tiltræde en ny stilling i en Premier League-klub.

Newcastle har ikke længere en sportsdirektør. Dan Ashworth, som er udset som Manchester Uniteds kommende fodbolddirektør, har sagt sit job op. Det bekræfter Newcastle United på sin hjemmeside.

– Vi er naturligvis skuffede over, at Dan har valgt at forlade os, men vores spændende rejse stopper ikke, og processen med at rekruttere en ny sportsdirektør vil begynde med det samme, udtaler Darren Eales, Newcastles CEO, i pressemeddelsen.

Som konsekvens af opsigelsen er Ashworth nu trådt ind i periode på 20 måneder, hvor han han ikke må tiltræde en ny stilling i en Premier League-klub. Den eneste måde han (og Manchester United) kan undslippe perioden på er ved at betale Newcastle et kompensationsbeløb.

Ifølge The Times kræver Newcastle 15 millioner pund, hvis United vil have Ashworth til at starte tidligere end slutningen af 2025. The Telegraph mener dog, at beløbet er på 20 millioner pund.

Manchester United har ifølge en række troværdige medier som The Athletic, The Times og The Telegraph endnu ikke taget officiel kontakt til Newcastle.

Hvem er Dan Ashworth?

Forrige artikel

Koefficientpoint og den afgørende femteplads: Premier Leagues chance for en ekstra UCL-plads

Næste artikel

The Athletic: Manchester Uniteds assistenttræner er tæt på et skifte til Minnesota United

ANNONCE