The Athletic: Rojo og Romero nærmer sig lejeaftaler

Ifølge sportsmediet The Athletic er Steve Bruce interesseret i Marcos Rojo på en lejeaftale. Sergio Romero er angiveligt i forhandlinger med en unavngiven spansk klub.

To af Manchester Uniteds “glemte” spillere ser ud til at nærme sig deres Old Trafford-exit.

Det drejer sig om de to argentinere Marcos Rojo og Sergio Romero, begge spillere som ikke har fået minutter på førsteholdet i indeværende sæson.

Marcos Rojo har faktisk ikke spillet en kamp for Manchester United i 13 måneder. Hans seneste tid i klubben har været præget af skader og et mindre succesfuldt lejeophold i hjemlandet Argentina hos Estudiantes.

Men nu kan den argentinske bulldog være på vej mod en ny arbejdsgiver, og forrest i køen er Newcastle (Sheffield United interesse bliver også nævnt). Steve Bruce er angiveligt interesseret i en en spiller der både kan dække venstreback og centerforsvaret, og her er Rojo en oplagt kandidat. Argentineren skulle også selv foretrække et skifte til en anden engelsk klub.

Sergio Romero ligner også en mand der er fortid i Manchester, han har kun seks måneder tilbage af sin kontrakt, men United har muligheden for at forlænge med et år. Ifølge The Athletic er Romero allerede i forhandlinger med en unavngiven spansk klub om en lejeaftale der vil gælde for den resterende del af hans kontrakt med United, med eller uden forlængelse.

David Beckhams Inter Miami nævnes også som en seriøs kandidat, men på nuværende stadie er den spanske klub favorit til målmandens underskrift.

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 
Forrige artikel

18. dec.: Berbalove 3-2 Liverpool

Næste artikel

U23: United ydmyget af Chelsea

ANNONCE