The Athletic: United tager konkrete skridt i jagten på angriber

Manchester United er meget interesseret i Joshua Zirkzee fra Bologna og er allerede i dialog med spillerens repræsentanter. Det skriver David Ornstein fra The Athletic.

Foto: Alessandro Sabattini/Getty Images

Manchester United er på udkig efter en angriber i det forestående transfervindue. Og allerede nu er jagten sat ind.

Joshua Zirkzee fra Bologna skulle ifølge David Ornstein fra The Athletic være højt på de røde djævles ønskeliste. Derfor har United allerede været i kontakt med spillerens bagland. Der er dog fortsat ikke dialog mellem de to klubber.

Den 23-årige angriber, der nettede 11 gange i den forgangne sæson i Serie A, har en frikøbsklausul på 40 millioner euro, hvilket gør handlen forholdsvis ukompliceret.

Zirkzee skiftede i en ung alder til Bayern München. Efter lejeophold til blandt andre Parma og Anderlecht, valgte Bologna i sommeren 2022 at smide 8,5 millioner euro på bordet for at hente angriberen på en permanent aftale. Den aftale løber indtil sommeren 2026.

På nuværende tidspunkt er Zirkzee med det hollandske landshold til EM-slutrunden i Tyskland.

Er Joshua Zirkzee (40 millioner €) et godt køb som konkurrent til Rasmus Højlund?
235 votes
2 kommentarer
 1. Til prisen for de angribere der er tilgængelig på markedet mener jeg det næsten er en “no brainer”. Ved godt han ikke har bevist sig over længere tid, men alligevel gjort en fin figur på godt spillende Bologna mandskab med hans stats for sæsonen.
  Men AC Milan ligner en klar favorit til at snuppe ham.
  Hvad siger i andre?

 2. Tja små 300 millioner kroner for en 23 årige etableret Serie A angriber der forhåbentlig “kun” bliver købt ind som back up til Højlund er vel en ok pris….

  Der er bestemt potentiale og vel nok også ærgerrighed og sult tilstede…og de bedste år ligger foran ham.

  Eneste anke er at når ledelsen vælger at købe en relativ ung spiller som aflastning for Højlund så er der længere vej til spilletid for evt akademi talenter….

  GGMU

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Overblik: Her skal United-spillere i aktion ved EM - anden spillerunde

Næste artikel

Hvornår bekræftes datoer og tidspunkter til Uniteds kampe endeligt?

ANNONCE