The King has spoken – Long live the King

Den bedste Manchester United-spiller nogensinde træder nu igen frem fra pensionstilværelsen og støtter nu for alvor supporterne, som kæmper for den klub,…

Den bedste Manchester United-spiller nogensinde træder nu igen frem fra pensionstilværelsen og støtter nu for alvor supporterne, som kæmper for den klub, som Malcolm Glazer er ved at tage fra dem.

Red News har fået fat i en kommentar fra Eric Cantona, som i øjeblikket er med til VM i strandfodbold, hvor han som bekendt er spillende landstræner for Frankrig.

“Jeg er sur ligesom Uniteds supportere.
Jeg er skuffet over de folk, som lod denne mand få kontrol over klubben.
Manchester United er mere end 100 år gammel. Vi har en filosofi, en identitet og et meget solidt akademi.
Jeg kan ikke klare tanken om denne amerikaner komme ind uden at vide noget om sporten.
Jeg føler mig ikke ligeså tæt til United i dag. Jeg kan lide klubben for hvad den er og hvad den har givet mig, men jeg frygter pengene vil blive den eneste vigtige ting. Og når han har magten, så vil amerikaneren udnytte det.
Jeg har ikke noget håb, som jeg kan give United-supporterne. Jeg er med dem. Klubben har ændret retning, men i den forkerte retning.
Vi er kommet væk fra den opfattelse af fodbold, som jeg har. Manchester United var det perfekte eksempel. Nu er det noget rod,” har Eric Cantona udtalt ifølge Red News.

Ifølge aviserne i England, så skulle udbryderklubben, FC United, fået succes med at få Eric Cantona til at blive præsident for klubben og spillet er par kampe for klubben, som i øjeblikket er ved at blive oprettet i protest imod Glazer.

Ohh Ahh Cantona

Forrige artikel

Kieran var med til historisk dag for WBA

Næste artikel

Ohh Ahh Cantona

ANNONCE