The Sun: Haier vil overtage for Chevrolet

Chevrolet er angiveligt på vej ud af den store sponsoraftale i Manchester United. Istedet har klubben indledt forhandlinger med kinesisk hvidvaregigant.

Der var store overskrifter da Manchester United i 2014 fik Chevrolet ind som ny hovedsponsor.

Den amerikanske gigant skrev under på en rekordstor aftale i 7 år med den engelske storklub, men nu meldes det amerikanske bilmærke at være på vej ud af klubben igen.

Ifølge The Sun, så har Manchester United allerede været i forhandlinger med flere store virksomheder og er ifølge avisen tæt på en aftale med den kinesiske gigant Haier, som laver alt fra køleskabe til computere.

I forvejen er aftalen med Chevrolet den største hovedsponsoraftale i Premier League med sine cirka 64 millioner pund årligt, men med en ny aftale vil Manchester United kunne nå op på over 70 millioner pund årligt, skriver avisen.

Skulle det ske at Haier går med det eftertragtede sponsorat, så vil det formentlig blive et af gigantens forbrugerbrands som vil blive brugt på Manchester Uniteds trøjer. I Danmark kendes Haier nok mest som producent af varmepumpter, men er en af verdens største producenter af hvidevarer.

 

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.

Forrige artikel

Blog: Naivt at tro, at en fyreseddel til Solskjær løser noget

Næste artikel

Manchester United overvejer Old Trafford-opdatering

ANNONCE