Manchester United overvejer Old Trafford-opdatering

Klubben ser på, hvordan infrastrukturen og faciliteterne kan forbedres. Men der skal tages hensyn til auraen på Old Trafford, siger Ed Woodward.

Det er 13 år siden, Manchester United senest lavede en større opdatering af klubbens faciliteter. Dengang fik Old Trafford en større tur, og der blev gjort plads til yderligere 8.000 tilskuere.

Siden da er der sket meget i moderne fodbold, og det ikoniske stadion får ofte kritik for at være slidt, ligesom der er flere eksempler på, at det har regnet ind igennem taget på tribunerne, men det bliver der måske snart ændret på.

– Vi er i gang med en større gennemgang for at se, hvor vi står, og hvad vi skal gøre, siger Ed Woodward til United We Stand.

Det er ifølge ham ikke kun Old Trafford, der bliver kigget på. Også træningsfaciliteterne Carrington og The Cliff vurderes, men det er hos det store stadion, der er flest hensyn at tage.

– Vi vil gerne have, at stadion er sikkert, fyldt og larmende. At tilføje flere sæder har indflydelse på den sidstnævnte, men det skal gøres på den rigtige måde, siger han.

Ed Woodward fortæller, at der ikke for nuværende er planer om en udvidelse af Old Trafford. Man skal passe på, man ikke kommer til at ændre for meget ved den aura og stemning, der er omkring arenaen fra 1910.

– Vores vision er, at vi ikke vil ændre radikalt ved udseendet og følelsen. Den perfekte løsning for os er, hvis vi regenererer og forynger men beholder følelsen af Old Trafford.

Der er ingen tidsplan for, hvornår en eventuel renovering skal finde sted.

 

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.

Forrige artikel

The Sun: Haier vil overtage for Chevrolet

Næste artikel

Fosu-Mensah står til kontraktforlængelse

ANNONCE