The Sun: Pogba i u-vending – vil forlænge med United

Franskmanden ville angiveligt have forladt Manchester United denne måned, hvis Mourinho stadig var træner. Men det er ikke tilfældet længere.

Ifølge The Sun-journalisten Daniel Cutts så er Paul Pogba blevet så glad for tilværelsen i Manchester United, at han nu gerne vil indlede forhandlinger om en kontraktforlængelse med klubben.

Pogba havde det svært i José Mourinhos strenge, taktiske system, men franskmanden har fået nyt liv under Ole Gunnar Solskjær, og det betyder, at han nu har fået mod på at blive i klubben, lyder det. 

Daniel Cutts, der normalt ikke regnes som en United-korrespondent, citerer en kilde i klubben for at sige, at Mino Raiola (Pogbas agent, red.) vil indlede forhandlingerne til februar, når alle januar-handlerne er ude af verden.

I løbet af efteråret forlød det ellers fra flere medier, at den tidligere Juventus-spiller skulle være så ked af tilværelsen i Manchester, at han og agenten forsøgte at finde en vej ud. Blandt andet stod en opsigtsvækkende retur til Torino-klubben på rygtebasis i kortene.

Det forlyder også, at Anthony Martial er på nippet til at underskrive en ny kontrakt med klubben.

 

Forrige artikel

McTominay forlænger med United

Næste artikel

Beckham træder ind i ejerkreds af Salford City

ANNONCE