Tidligere agent: Falcao græder over situationen

Radamel Falcaos situation i Manchester United har bragt angriberen i så vidt et uføre at han jævnligt ringer til sin tidligere agent for at søge trøst.

Manchester Uniteds stjerneangriber Radamel Falcao var angiveligt så ødelagt af at blive reduceret til U21-holdet forleden at han på vej til kampen ringede til sin tidligere agent og søgte trøst.

Det er Silvano Espindola, der er tidligere agent for angriberen, så afslører de mere eller mindre private detaljer om angriberens nedtur overfor AS Colombia.

– Han ringede til mig da han var på vej til kampen for reserveholdet. Vi snakkede vel i 20 minutter før ha nåede stadion og sagde blandt andet ‘Jeg har aldrig oplevet noget lignende. Jeg ved ikke hvordan jeg skal klare denne situation. Det føles underligt for mig,’, afslører Espindola ifølge Guardian.

Der var ellers store forventninger til Falcao da han sidste sommer tog til Manchester United på en dyr lejeaftale med henblik på et permanent skifte. Men desværre har disse forventninger været alt for store at indfri og stemplet som et af klubbens største flops nogensinde kan meget vel snart ryge på hans skuldre.

– Vi snakker en del. Jeg vil ikke sige at han er glad, fordi det er han ikke. Vi har snakket mange gange sammen og grædt sammen. Det er ikke en let situation, da alle spillere gerne vil spillere og alle angribere gerne vil score mål. Det er helt normalt.

– Men lige nu scorer han ikke mål og det er en del af hans spil, siger agenten, som forsøgte at tale situationen ned med at en måltørke kan ske for enhver spiller.

Det er endnu uvist om Manchester United vælger at sende Falcao tilbage når lejeaftalen er færdig, men lige nu tyder alt på at Louis van Gaal har opgivet stjerneangriberen.

Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

Total
0
Shares
Forrige artikel

Carrick: Jeg har to roller mod Liverpool

Næste artikel

Carrick forlænger kontrakten

Relaterede artikler
Bruno Fernandes mod Villa
Gå til siden

Bruno: Vores præstation var bedre end resultatet

Selvom Bruno Fernandes strålede med to scoringer på Villa Park, lykkedes det alligevel kun United at sikre ét point i Premier League mod Aston Villa lørdag aften. Portugiseren mener, at holdets præstation var bedre end resultatet antyder.
Total
0
Share