Tidligere assistent: United har en god chance

Steve Round, der selv var assistent under David Moyes, mener, at Louis van Gaal med gårsdagens sejr har givet sit hold alle muligheder for at sikre sig den Champions League-givende fjerdeplads

Efter en periode med dårlige resultater fik Manchester United i går vendt skuden, da de slog Manchester City 1-0 på Etihad, hvorfor de nu kun er et enkelt point bag lokalrivalerne på fjerdepladsen.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Steve Round, som selv var assistenttræner for United under David Moyes, mener nu, at Louis van Gaals tropper har alle muligheder for at sikre sig den Champions League-givende fjerdeplads.

– Det var en kæmpe sejr for dem, og de er nu meget tæt på Champions League-pladserne, siger Round til Sky Sports.

– Jeg synes, de har en god chance. De har opbygget noget momentum og er snart ved at få spillere tilbage fra skader. Rooney er ved at komme sig, og det samme er Ashley Young.

– Hvis United får momentum med sig og fansene bag sig, kan alt ske. Omvendt er City ved at miste pusten, mens de også snart har en stor Champions League-kamp. United kan fuldt ud fokusere på ligaen og top fire.

Louis van Gaal fortjener ros

Gårsdagens sejr var den første af fem mulige for Louis van Gaal og co., hvorfor det var et ekstra vigtigt resultat for Louis van Gaal, som holdt fast i Marcus Rashford som sin forreste angriber.

Med resultatet in mente mener Round derfor også, at den stormomsuste hollænder fortjener al ros, fordi han holdt sig til sin plan.

– Det var en kæmpestor sejr for Louis van Gaal, Ryan Giggs og staben. De kom ind til kampen, og skal vi være ærlige over for manageren, så holdt fast i sin plan.

– Han holdt fast i Rashford; han var kun 16, da jeg var der, men dengang talte man altid om en eller to lovende spillere, der var på vej op fra akademiet, og han var en af dem.

– Louis van Gaal holdt fast i ham. Det var en kæmpestor kamp med en fantastisk stemning – på direkte tv. Og han klarede skærene og leverede. Man må bare give stor ros til manageren for at holde fast til sin plan.

En kamp mellem mange

Round mener dog stadig, at der er mange bejlere til fjerdepladsen, hvor selv Liverpool på niendepladsen stadig har en reel mulighed for at kæmpe med.

– Jeg tror, at top tre-placeringerne er lagt fast nu – ingen kan længere fange dem [Leicester, Tottenham og Arsenal, red.] . Så det må blive en af de fire næste, der får fjerdepladsen.

– Southampton er stadig med, Liverpool banker på døren og West Ham har ligeledes haft en fantastisk sæson.

I skrivende stund sidder Manchester City på fjerdepladsen med 51 point, mod Uniteds 50 på sjettepladsen. Med nederlaget til Southampton røg Liverpool ned på niendepladsen med 44 point, dog med en kamp mere at spille.

Manchester United skal først i aktion i ligaen igen 3. april. Her hedder modstanderen Everton.

Overvejer du at rejse til Old Trafford? Vi guider dig på vej her

Tjek de gode tilbud på Manchester United-trøjer her

 

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Matas blog: Glad på fansenes vegne

Næste artikel

Lingard: Vi vidste, Rashfords fart ville gøre ondt

ANNONCE