Matas blog: Glad på fansenes vegne

I denne uges blog skriver Juan Mata om glæden over gårsdagens derby-sejr og skuffelsen over nederlaget i Europa League mod Liverpool.

United fik en 1-0 sejr med fra Etihad som afslutning på en uge, hvor holdet var blevet slået ud af Europa League. En uge i begge ender af glædesskalaen, og midtbanespilleren tilegner derfor søndagens sejr til klubbens fans.

– De tre point er meget vigtige. Manchester-derbyet er et af de vigtigste opgør i vores program, og så er det altid dejligt at vinde på opgøret på udebane. Sejren var til alle vores fans verden over, skriver Mata i bloggen på manutd.com.

– Første halvleg var meget lige, men efter et godt angreb bragte Marcus os foran. Endnu en gang viste han, at han har et stort poteniale. I anden halvleg prøvede vi, men vi vidste også, at City ville komme til at presse os. 

Mata har til trods for glæden over søndagens sejr imidlertid ikke glemt følelsen af at ryge ud af Europa League til en anden af klubbens største rivaler.

– Jeg synes ærlig talt, at vi gav alt, hvad vi havde i os, og vi troede på, at vi kunne levere et comeback. Det var dog svært, da vi havde givet os et selv et dårligt udgangspunkt efter at have spillet en meget dårlig første kamp.

United-spillerne har nu landskampspause, og næste opgave er derfor først den 3. april mod Everton på Old Trafford.

Overvejer du at rejse til Old Trafford? Vi guider dig på vej her

Tjek de gode tilbud på Manchester United-trøjer her

 

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans (FÅ PLADSER TILBAGE)s. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Kom med i spillertunnellen på Etihad

Næste artikel

Tidligere assistent: United har en god chance

Relaterede artikler
Gå til siden

Stort interview med Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo har givet et længere interview, hvor han sætter ord på sin første tid i Manchester United. Se interviewet her.
Total
0
Share