Tidligere United-scout anbefalede Davies til Mourinho

En tidligere United-talentspejder, Jorge Alvial, afslører i et interview, at han anbefalede Bayern Münchens Alphonso Davies til Manchester United flere gange under José Mourinho.

I skrivende stund er Bayern Münchens nyomskolede venstreback Alphonso Davies et af verdens mest spændende talenter. Davies kom til Bayern i januar 2019, men hvis det stod til tidligere United-talentspejder Jorge Alvial, havde canadieren en adresse i Manchester.

Alvial havde scoutet Davies siden sidstnævnte imponerede som 14-årig til Dallas Cup. Han var hurtigere end nogen, han nogensinde havde set før, men havde også hungren efter at blive bedre hele tiden, fortæller den chilenske talentspejder.

– Han (Alphonso Davies, red.) var den første spiller, jeg anbefalede til United efter de ansatte mig. Dengang var han kun 14 år gammel, og han tog tilbage til Vancouver, men efterfølgende så jeg videoer med min søn og tænkte “vent, ham der, det er Alphonso,” og ringede derefter til United.

– Da jeg så, hvor god, han var uden reel træning, vidste jeg, at han ville blive perfekt i United. Jeg anbefalede ham med det samme, efter jeg så, hvad han kunne. Han er klog, ærgerrig og kæk på samme tid. Han vidste, hvad han ville. Han havde alting, sagde Jorge Alvial til Manchester Evening News.

Manchester United endte som bekendt aldrig med at sikre sig canadierens underskrift, og skiftede til Bayern fra Vancouver Whitecaps for et år siden, hvor han er blevet fast mand på venstrebacken i løbet af denne sæson.

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.

Forrige artikel

Officielt: Kampen mod LASK spilles bag lukkede døre

Næste artikel

U18: To sejre mod Sunderland og Everton

ANNONCE