Tidligere United-spiller: Angel Gomes bør overveje ny klub

Ben Thornley fra Uniteds ‘Class of 92’ sympatiserer med Angel Gomes, som står i en svær situation. Thornley opfordrer Gomes til alvorligt at overveje et klubskifte for at få spilletid.

Angel Gomes har i en del år været nævnt som et af de mest spændende talenter fra Uniteds akademi. Efter at have deltaget på pre-season i sommers var der fans der regnede med at denne sæson ville blive hans gennembrud til førsteholdet.

Sådan er det dog ikke gået for den klejne kreatør. Han har i denne sæson fået begrænset med spilletid, og er til tider ikke blevet udtaget til truppen i kampe hvor det har virket oplagt, som mod Tranmere Rovers f.eks.

Gomes har endnu ikke forlænget sin kontrakt der – inden fodboldsæsonen blev suspenderet – stod til at udløbe i slutningen af juni 2020.

Der har været skrevet løbende om hans og Tahith Chongs respektive kontraktsituationer i mange måneder, men nu hvor hollænderen har sat navn på en ny aftale hænger Gomes fremtid i United stadig i en tynd tråd.

Der har lydt rygter om at han har været skuffet over ikke at få flere chancer på førsteholdet, og særligt den manglende udtagelse mod Tranmere Rovers skulle have gjort ondt.

Det fremgår ikke tydeligt hvorfor Ole Gunnar Solskjær har været mindre tilbøjelig til at give Gomes spilletid end f.eks. Tahith Chong.

Nogle nævner manglen på fysik, hans klejne statur. Det kan også have noget at gøre med attitude og mentalitet, men intet er blevet lækket fra Carrington der peger på problemer uden for banen.

Solskjær har udtalt at han håber Gomes også vil skrive under på en kontrakt, så snart som muligt. Men den 19-årige playmaker lader vente på sig, og er måske begyndt seriøst at overveje om hans fremtid er på Old Trafford eller ej.

Ben Thornley – tidligere United spiller med ni ligakampe for førsteholdet – kender selv situationen hvori man er fanget i et limbo mellem akademiet og førsteholdet.

Han sympatiserer med Gomes svære situation, for det kan blive nødvendigt for ham at forlade den klub han har repræsenteret siden han var blot seks år gammel [i 2006,red.].

Alligevel foreslår Thornley – der selv forlod United i jagten på spilletid – at Gomes skal overveje hvad der er den bedste løsning for hans karriere:

– Med den alder og det talent han vil det måske være bedre for hans fremtid at tage et andet sted hen. Selv hvis han tager på lån er det ingen garanti for at han kommer på førsteholdet efter seks eller 12 måneder.

– Han er næsten i 20’erne nu, og han tænker nok at han måske må forlade United selvom det vil knuse hans hjerte. Det var en beslutning jeg også selv har taget. Jeg var lidt ældre, 23, men jeg havde også været ude med en langtidsskade. Jeg kunne se mig selv gå i stå på U23-holdet og aldrig helt slå igennem og det kunne jeg ikke lade ske.

– Gomes bliver måske nødt til at gøre det samme, han skal tænke på sin egen karriere først og fremmest.

Køb Manchester United merchandise via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Johnsen om Maguire: Han har modbevist mig

Næste artikel

Nick Powell: Jeg mistede interessen for fodbold i United

Relaterede artikler
Total
0
Share