Tirsdagens rygter

Her er dagens overblik over transferrygter vedrørende Manchester United.

Foto: Getty Images/Maja Hitij

Noget tyder på, at klubben forbereder store udskiftninger i truppen til sommertransfervinudet. Her er seneste nyt på rygtebørsen:

Dani Olmo

Ifølge rapporter i Spanien har United interesse i  at signe den spanske landsholdsspiller, Dani Olmo, fra RB Leipzig. Mundo Deportivo meddeler at La Roja-playmakeren kan købes for £51m (klausul) før midten af juli.

Xavi Simons

Ifølge rapporter fra Spanien skulle Manchester United have interesse i at leje Xavi Simons. FC Barcelona har ham også i sigtekornet. Mundo Deportivo skriver i dag, at PSG er villige til at lade deres stjerne udlåne igen i næste sæson.

Levi Colwill

Ifølge Daily Star overvejer Manchester United Chelsea-forsvareren Levi Colwill som et alternativ til Everton-stjernen Jarrad Branthwaite denne sommer. Everton vurderer Branthwaite til £80 millioner, men United vil ikke betale mere end £60 millioner. Daily Star rapporterer, at Uniteds også har Crystal Palace’s Marc Guehi og Juventus’ Gleison Bremer på deres radar.

Giovanni Di Lorenzo

De Røde Djævle har allerede været sat i forbindelse med højrebacks som Jeremie Frimpong og Denzel Dumfries, men et andet navn er dukket op på det seneste. TEAMtalk skriver, at Manchester United har en god chance for at signe Giovanni Di Lorenzo denne sommer, da han presser på for at forlade Napoli. Aston Villa er også meget interesserede.

 

Forrige artikel

Martial tager afsked med Manchester United

Næste artikel

Rashford nulstiller: Tager en pause fra sociale medier

ANNONCE