Q&A – Manchester Uniteds nye trøje

Vi får løbende mange henvendelser om Manchester Uniteds kommende trøje. I denne artikel forsøger vi at komme med svarene på de mange henvendelser.

Trøjen er nu udkommet – Kan købes her

Hvorfor spiller de kampene i USA iført sidste sæsons trøjer? 

Manchester United spiller i de samme trøjer fra sidste sæson mens de er på turné i USA, da deres aftale med Nike fortsat er aktiv. Den slutter ved udgangen af juli 2015.

Danske Christian Eriksen har fået nummer 14 Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Hvornår præsenteres Manchester Uniteds nye hjemmetrøje?

Den 1. august vil Adidas overtage sponsoratet og herefter ventes det at vi vil få en dato for præsentationen af Manchester Uniteds trøje. Vi forventer ikke at hverken præsentation eller udgivelse vil blive offentliggjort inden 1. august.

Hvornår kommer Manchester Uniteds nye trøje i butikkerne?

Da Adidas endnu ikke har overtaget sponsoratet, så er det svært at vurdere hvornår trøjerne kan fåes i butikkerne. Men forvent dem op til sæsonstart i starten af august.

Hvilke numre får de nye spillere?

De nye spillere i Manchester United optræder med numre på turnéen i USA, men vi vil ikke anbefale at købe en trøje med navn og nummer før Manchester United har bekræftet rygnumrene. Dette vil formentlig ske når klubben skal bekræftre rygnumrene overfor Premier League en uges tid før sæsonen går i gang, så det vil nok ske i starten af august. 

Hvor vil jeg kunne købe den nye trøje?

Du vil kunne bestille den nye trøje hos Unisport her.

Hvad får trøjeskiftet ellers af konsekvenser?

Udover ny leverandør af trøjer, så vil megastoren på Old Trafford også mærke ændringer. Butikken har hidtil været ejet og drevet af Nike, men med skiftet til Adidas, så får Manchester United igen ejerskabet over den store butik, hvilket formentlig vil betyde mærkbare ændringer. 

Du kan læse mere om fanshoppen på Old Trafford her

 

 

Oplev Schweinsteiger, Depay, Rooney og co. LIVE på Old Trafford – Priser fra 3.295 kr (inklusiv fly, hotel og kampbillet)

Christian Eriksen skal spille i nummer 14

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

To unge talenter til Barnsley

Næste artikel

Akademiet: De kommende stjerner

Relaterede artikler
Gå til siden

Transferjournalister: Rabiot-handlen er iskold

Manchester United og Juventus var enige om en handel og der har været positive møder med spillerens lejr om et skifte til Manchester United. Nu skriver velrenommerede journalister, at handlen er droppet.
Gå til siden

Richard Fay: United overvejer Dembele

Richard Fay fra Manchester Evening News skriver tirsdag, at Manchester United nu igen har rettet sigtekornet mod Moussa Dembele fra Lyon. Klubben skulle angiveligt være i kontakt med spillerens repræsentanter.
ANNONCE
Total
0
Share