Transferoverblik: Sancho tæt på, Camavinga et emne

I første omgang af vores transferoverblik præsenterer vi nyheder om spillere som Jadon Sancho, Eduardo Camavinga og lidt omkring en mulig tilgang fra Sydamerika.

United har åbnet forhandlinger om Eduardo Camavinga

Ifølge RMC Sports fodboldredaktør, Mohamed Bouhafsi, har Manchester United åbnet forhandlinger med Rennes’ unge midtbanespiller Eduardo Camavinga. Bouhafsis omdømme, når det gælder fransk fodbold, er normalt noget af det bedste, der findes i transferland.

Bouhafsi fortæller, at Manchester United allerede har haft møder og forhandlinger med Camavinga-lejren, og det er planen, at der skal komme endnu et møde i løbet af den kommende uge om den 18-årige midtbanespiller.

På trods af, at Camavinga er et af de lyseste talenter derude, skulle han være billigere end som så, da hans kontrakt udløber om et år. PSG skulle også være med i kampen om midtbanemanden.

Sandsynlighed: 20-25%.

Jadon Sancho-handlen er “et spørgsmål om tid” før den går i hus

Selvom det er et par dage siden, at store transferjournalister som Fabrizio Romano, Simon Stone, og hvad de ellers hedder, har rapporteret, at Manchester United og Borussia Dortmund er meget tæt på enighed om en pris for Jadon Sancho, er der konsensuel tro på, at Sancho er United-spiller inden vinduet er omme. Måske endda inden EM er overstået.

Som vi har vidst længe, er de personlige aftaler på plads med Sancho, og det er blot prisen, der driller, hvor Dortmund og United skulle være på samme bølgelængde i forhold til selve prisen, som skulle være på omkring 75 millioner pund, men det handler om at få struktureret betalingen.

Som Fabrizio Romano har tweetet, forventes aftalen at gå i hus i løbet af de næste par dage, og så skulle Sancho blive United-spiller.

Sandsynlighed: 90-95%

United er interesseret i ung uruguayaner

Ifølge det argentinske medie TNT Sport er Manchester United interesseret i River Plates unge uruguayaner, Nicolas de la Cruz, som i øjeblikket spiller Copa América sammen med Edinson Cavani.

Mediet skriver, at Fiorentina også er på banen for De la Cruz, som skulle kunne erhverves billigt, da hans frikøbsklausul blot er på 16 millioner pund. 

Det er dermed ikke første gang, at United scouter mod Sydamerika – for et år siden hentede man Facundo Pellistri i Peñarol, man var tæt på Moises Caicedo fra Ecuador, og nu har man altså endnu en spiller i kiggerten fra det sydamerikanske.

Sandsynlighed: 10-15%

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 
Forrige artikel

Top transferjournalister: United har aldrig været tættere på Sancho

Næste artikel

Shaw undrer sig over Mourinho-agenda

ANNONCE