Shaw undrer sig over Mourinho-agenda

I et EM-studie kritiserede José Mourinho Luke Shaws indsats mod Tjekkiet.

José Mourinho langede efter Englands kamp mod Tjekkiet ved EM (igen) ud efter Luke Shaw, og det undrer Uniteds stærke venstreback, der ikke havde det bedste forhold til den portugisiske træner, da José Mourinho var i spidsen for United.

Mourinho kaldte blandt andet Shaws hjørnespark for ‘dramatisk dårlige’, men venstrebacken forstår ikke, hvad det er for en agenda, Mourinho har.

– Han fortsætter med at tale om mig, og jeg synes, det er mærkeligt. Der var endda da nogle af mine holdkammerater, der sagde: “hvad er det, hans problem er?”. Han er nødt til at komme videre, finde noget fred og ikke bekymre sig så meget om mig, siger Shaw til The Telegraph og fortsætter.

– Jeg er tydeligvis meget i hans hoved, og han tænker meget på mig.

José Mourinho er ansat som pundit under EM-slutrunden, inden han for alvor tager hul på sit nye job som AS Roma-manager, og Luke Shaw giver udtryk for, at den tidligere managers job er at kommentere på de ting han ser.

De to havde et anspændt forhold til hinanden, da Mourinho stod i spidsen for United, og portugsieren sagde på et tidspunkt, at det nok var Luke Shaws krop, der var på banen, men det var Mourinho selv, der var hovedet.

En kommentar som for flere kritikere var over stregen.

– Han kan lide nogen, og så er der andre, han ikke kan lide. Jeg tror, jeg faldt ind i den kategori, som han ikke kunne lide. Jeg prøvede, så hårdt jeg kunne at komme tilbage på sporet, men det lykkedes aldrig, uanset hvor meget jeg prøvede. Det er ingen hemmelighed, at vi ikke kunne med hinanden, siger han.

Luke Shaw fandt i sidste sæson noget overraskende den storform, som mange United-fans ellers tvivlede på, han kunne nå, og han har nu sat sig tungt på Uniteds venstreback. Ligesom han også er starter for England ved denne EM-slutrunde.

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 
Forrige artikel

Transferoverblik: Sancho tæt på, Camavinga et emne

Næste artikel

Anerkendte journalister melder i kor: Sancho er done deal

ANNONCE