Tribune opkaldes efter Sir Bobby Charlton

En af klubbens største legender får en tribune på Old Trafford opkaldt efter sig. South Stand vil fremover være Sir Bobby Charlton Stand.

Sir Bobby Charlton er en af de største spillere nogensinde i engelsk fodbold. Med hele 758 kampe for United, er det blot Ryan Giggs, der har spillet flere kampe i den røde trøje end Sir Bobby. Og pt har Charlton stadig scoringsrekorden i klubben, hvor hans 249 mål er flest af alle.

Nu hyldes Sir Bobby Charlton så med at få en tribune på Old Trafford opkaldt efter sig. Det er den nuværende South Stand, der i starten af april vil skifte navn til Sir Bobby Charlton Stand. Og det gør hovedpersonen enormt stolt.

– Det er en kæmpe ære og det gør mig og min familie virkelig stolte. Manchester United har været en vigtig del af mit liv og jeg har så mange fantastiske minder her fra “Theatre of Dreams”. Som spiller husker jeg målene og alle de utrolige spillere jeg har spillet med. Som direktør husker jeg alle de fremragende kampe jeg har oplevet.

– Jeg vil gerne takke alle der er en del af United. Der er så mange, der virkelig knokler for at holde os på toppen, de må aldrig blive glemt. Men mest af alt vil jeg takke Norma, min vidunderlige kone, og min familie for deres opbakning og støtte, de har altid været der. Dette er til dem, siger Charlton til manutd.com.

Officielt vil navneskiftet ske i forbindelse med hjemmekampen mod Everton den 2.april, hvor en lang række familiemedlemmer og tidligere med- og modspillere vil være en del af arrangementet.

Ikke alene har Sir Bobby Charlton været en kæmpe del af Uniteds historie, hvor han er en af de største gennem tiderne. Charlton har også været en af de største i engelsk fodbold, hvor han nåede hele 106 landskampe og scorede 49 mål i den hvide landsholdstrøje. En rekord Wayne Rooney slog i efteråret, og selvsamme Rooney jagter nu scoringsrekorden i United.

Ed Woodward er glad for at kunne hylde en af spillet helt store legender på denne måde, specielt da South Stand som den eneste tribune på stadion stadig indeholder dele af den oprindelige bygning af Old Trafford fra 1910.

– Bobby er ganske enkelt den mest ikoniske person i engelsk fodbold. En spiller, en diplomat, en gentleman og altid klar til at gøre en indsats for velgørenhed. Han repræsenterer alt det gode ved fodbold og ved Manchester United.

– Det er et privilege at kende ham og jeg føler mig ydmyg ved at arbejde sammen med ham igennem de seneste ti år. Efter alt hvad han har gjort for klubben som spiller og direktør, er det en passende hyldest til Bobby, at ændre navnet på South Stand, der stadig har Directors Box og de originale omklædningsrum, siger Ed Woodward.

Forrige artikel

U18: Endelig kom sejren

Næste artikel

Debuchy: Wenger blokerede United-skifte

ANNONCE