Paul Woolston

Trist nyhed: 23-årig keeper stopper karrieren

Manchester United-målmand, Paul Woolston, stopper karrieren i en alder af 23 år. Skader er skyld i det tidlige farvel til fodbolden.

Det er ikke ofte, at en professionel fodboldspiller stopper karrieren i en alder af 23 år.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Det er desværre tilfældet for Paul Woolston, som onsdag har offentliggjort sit karrierestop.

Den tidligere Newcastle-keeper nåede at repræsentere United på U23-niveau, men det blev aldrig til førsteholdsfodbold i den røde del af Manchester.

Woolston nåede at repræsentere Englands U17-landshold til blandt andet et VM, ligesom han regelmæssigt trænede med Uniteds førstehold.

Nu sætter et hav af skader en stopper for Woolstons fremtidige fodboldkarriere, idet flere operationer og hårde genoptræningsforløb har fået den nu tidligere målmand til at sige stop.

United skriver på sin hjemmesiden, at Woolston vil modtage et støtteprogram, som skal hjælpe den unge mand videre i sit arbejdsliv – muligvis som fodboldtræner.

– Jeg er virkelig stolt over alt, jeg har opnået. Mange mennesker drømmer om at spille fodbold på det her niveau. Selvfølgelig ville jeg gerne have kommet endnu længere, men det har været en ære at repræsentere United i løbet af min tid her, siger hovedpersonen selv om sit karrierestop til klubbens officielle hjemmeside.

Woolston har modtaget støtte fra en række af sine målmandskollegaer i United. Det kan du læse mere om her.

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
1
Shares
Forrige artikel

Rooney præsenteret i Premier Leagues Hall of Fame

Næste artikel

Pogba ramt af depression under Mourinho

Relaterede artikler
Gå til siden

Bruno Fernandes: Vi skal koncentrere os om os selv

Bruno Fernandes gjorde det, på dagens pressemøde, fuldstændig klart, hvad han mener, at han og klubben skal gøre for at komme tilbage til den absolutte top. De skal stoppe med at fokusere på andre.
Gå til siden

Trupnyt: United rejser uden Varane og Maguire

Manchester United-truppen rejser i dag til Cypern forud for kampen i morgen mod Omonia. Kamptruppen består 22 spillere, hvor navne som Varane, Maguire, Wan-Bissaka og Donny van de Beek ikke er iblandt.
ANNONCE
Total
1
Share