Pogba ramt af depression under Mourinho

Jose Mourinho fik Pogba til at tvivle på sig selv, og det ramte Pogba hårdt.

Det er bredt kendt, at Paul Pogba og Jose Mourinho ikke havde det bedste forhold, da Mourinho stadig var træner for Manchester United.

Det blev dog for meget for Paul Pogba, der i et interview til det franske medie Le Figaro fortæller om, hvordan han har kæmpet med depression i sin karriere – blandt andet på grund af hans dårlige relation med Jose Mourinho.

– Jeg ved, at jeg var (ramt af en depression, red.), men det snakker man ikke om. Nogle gange ved man ikke, at man er deprimeret. Man ønsker bare at komme væk fra alle og være alene. Men disse er netop utvivlsomt symptomer (på depression, red.), fortæller Pogba og uddyber om forholdet til Mourinho:

– Det startede personligt for mig, da jeg spillede under Jose Mourinho i Manchester. Man stiller sig selv spørgsmål. Man tænker over, om det er ens egen skyld, fordi man aldrig har oplevet øjeblikke som dem tidligere i livet.

Derfor har det været vigtigt for Pogba at kunne fokusere på sin familie og have samtaler med en vis Patrice Evra.

– Jeg fokuserer på at være hos min familie og mine venner, og ønsket om at vinde kampe og lave fremskridt forsvinder ikke på trods af alt andet, fortæller Pogba og uddyber:

– Jeg ønsker ikke, at negative øjeblikke får mig til at glemme alt, jeg har opnået. Men det er nødvendigvis ikke nemt, og når jeg ikke kan klare det selv, så snakker jeg meget med ’Tonton Pat’ (Patrice Evra, red.). Tidligere spillere, som har gået igennem det her, forstår en med det samme.

– Min (psykolog, red.) kan være min bedste ven, min kone eller min søn. At tale og blive lyttet til, så kan man komme ud med alt den vrede og depression, der æder dig op. Det har jeg behov for.

Jose Mourinho har ikke udtalt sig i sagen, selvom The Athletic har forsøgt at indhente en kommentar fra portugiseren.

Køb din trøje hos Unisport, så støtter du OldTrafford.dk. Handler du hos Unisport.dk gennem linket, så støtter du OldTrafford.dk.

Total
1
Shares
Forrige artikel
Paul Woolston

Trist nyhed: 23-årig keeper stopper karrieren

Næste artikel

Romano: United tæt på forlængelse med Fernandes

Relaterede artikler
ANNONCE
Total
1
Share