Trods landstrænerjob: Rangnick fortsætter i United

Ralf Rangnick annonceres snart som kommende østrigsk landstræner, men han forsikrer, at han samtidig vil fortsætte sit virke i Manchester United.

Når sæsonen er ovre, skifter Ralf Rangnick som bekendt sin trænergerning ud med en konsulentrolle i Manchester United. Det betyder, at han samtidig har lov til at finde et nyt job ved siden af.

Og det har han fundet hos det østrigske landshold som cheftræner. Men han forsikrer, at hans konsulentrolle stadig træder i kraft i Manchester United fra næste sæson.

– Jeg bekræfter, at jeg helt sikkert bliver hos Manchester United i konsulentrollen. Den rolle åbner op for, at jeg kan tage et andet job samtidig, og det aftalte vi også i november sidste år, siger han efter aftenens 1-1-kamp mod Chelsea.

Og for at rette fokus mod netop Chelsea-kampen, var det, for Uniteds synspunkt, en grim en af slagsen, hvor Cristiano Ronaldo reddede et point hjem med et flot udlignende mål. Og den midlertidige chef er også imponeret over angriberen.

– Ikke bare var målet imponerende, men det var hele hans præstation. Hans attitude i dag for en 37-årig er ikke normal. Spiller han som i dag, er han en kæmpe hjælp for holdet. Det er Eriks (Ten Hag, red.) og hans beslutning om, hvad fremtiden byder på, men i dag var han fremragende.

Netop Erik ten Hag bliver ham, der overtager cheftrænerposten fra Rangnick, men som også bliver en mand, som Rangnick skal arbejde tæt sammen med næste sæson. Dog har de endnu ikke talt sammen, fortæller Rangnick.

– Indtil videre har Erik og jeg ikke talt sammen. Men jeg er mere end klar til at hjælpe til med at ændre tingene i klubben. Til det bedre.

 

Køb din trøje hos Unisport, så støtter du OldTrafford.dk. Handler du hos Unisport.dk gennem linket, så støtter du OldTrafford.dk.

Total
15
Shares
Skriv et svar
Forrige artikel

Karakterbogen: Ronaldo og de Gea bedst mod Chelsea

Næste artikel

Bekræftet: Rangnick bliver landstræner

Relaterede artikler
ANNONCE
Total
15
Share