Karakterbogen: Ronaldo og de Gea bedst mod Chelsea

Manchester United og Chelsea deler points, da kampen ender 1-1. Ronaldo og de Gea spillede begge en god kamp, mens holdet leverede en passiv præstation.

8 – Den stærke indsats med flere rigtig gode aktioner
9 – Den sublime indsats, der er tæt på at være perfekt. Som da Cristiano Ronaldo i sin debut i 2003 drev gæk med Bolton-forsvaret uden dog helt at have slutproduktet med.
10 – Den sensationelle og ikoniske indsats, der ikke kan sættes en finger på. Tænk Roy Keane mod Juventus i Torino i foråret 1999

David de Gea – 7

Chelsea skabte en del chancer i begge halvlege, og det blev i alt til fem skud på mål, som den spanske målmand redder. Han kan intet gøre ved Marcos Alonsos mål, så alt i alt en flot kamp fra de Gea.

Diogo Dalot – 4

Han havde det til tider svært overfor Alonso, som også kommer fri og scorer det første mål.

Victor Lindelof  6

Der har været store defensive problemer for United på det seneste. Men trods alt det, har Lindelof den sidste tid vidst gode takter og flere gange været den bedste i forsvaret. Selv efter en voldsom dominans fra Chelsea, scorer de kun et mål i opgøret.

Raphael Varane – 5

Det blev ikke til en særlig god retur, da Varane efter tre kampes skade kom tilbage mod Arsenal. Det så defensivt bedre ud i dag, mod en farlig Chelsea offensiv.

Alex Telles – 5

Ligesom der var med Dalot, havde Telles det til tider svært overfor Chelseas wingbacks. Målet kommer også efter et indlæg fra James.

Scott McTominay – 3

McTominay havde en svær kamp på midtbanen og kom i flere problemer, når Chelsea satte fart i spillet. Ligesom resten af holdet, var det en passiv præstation.

Nemanja Matic  (ud ’79)  – 6

Hjalp godt til med det defensive, og ender også med at lave assist til målet. Trods mange svære kampe, har Matic gjort det godt på midtbanen.

Anthony Elanga  (ud ’91)  – 5

Det har været svært for den unge kantspiller at skabe de store chancer mod topholdende. Men som altid kæmper han godt og forsøger at komme frem, selvom der ikke var mange offensive takter fra holdet i dag.

Bruno Fernandes – 5

Fik ikke skabt nogle mineværdige chancer i første halvleg. Kom bedre med i anden halvleg. Havde ligesom de andre det svært mod Chelseas midtbane.

Marcus Rashford  (ud ’79)  – 3

Rashford har uden tvivl haft en svær sæson. Han har stadig ikke fundet de offensive takter, som han tidligere har vist. Og dagens opgør var ingen undtagelse.

Cristiano Ronaldo – 7 (kampens spiller)

Forsøgte at skabe chancer, kæmper godt og fik også scoret målet, som sikrede United det ene point. Lige nu virker det som om, at alt skal komme fra hans side.