Troværdig journalist: Greenwood tæt på femårig aftale med United

Ifølge troværdige Fabrizio Romano er Mason Greenwood og Manchester United tæt på enighed om en femårig aftale.

17-årige Mason Greenwood er et af de mest spændende talenter, der er kommet ud af Manchester Uniteds ungdomsakademi i mange år, og angriberen er netop nu i gang med at fastslå sin rolle i Manchester Uniteds førsteholdstrup. Det ønsker Manchester United at belønne ham for.

Sky-journalisten Fabrizio Romano melder nemlig, at Mason Greenwood har modtaget et kontrakttilbud fra Manchester United på fem år, som han er klar til at acceptere, og Greenwood-lejren er eftersigende i gang med at få de sidste detaljer på plads, før en officiel udmelding kommer til at finde sted.

Mason Greenwood var niveauer over alle andre i sidste sæson, da han optrådte på ungdomsniveau i u18-ligaen, og den unge angriber har løftet sit niveau yderligere i denne sæson på førsteholdet, hvor han så sent som i torsdags kunne fejre sit første officielle seniormål, da han blev matchvinder i Europa League-kampen mod Astana.

Englands U21-landsholdsangriber er en af de få angribere, der er tilbage i Uniteds trup, efter at Romelu Lukaku og Alexis Sanchez begge er draget til Inter. Marcus Rashford og Anthony Martial er de andre to angribere – som dog begge er skadet.

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.

📝 Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.


Forrige artikel

Daily Mail: Safe standing på vej til Old Trafford

Næste artikel

Talsmand for United: Kommerciel succes er ikke førsteprioritet

ANNONCE