Tuanzebe jagter mere spilletid

Axel Tuanzebe var en glad ung mand, efter han i går fik 90 minutter på banen i sin første start i United-trøjen.

19-årige Axel Tuanzebe fik debut i starten af året, da det blev til nogle minutter på banen i opgøret mod Wigan i FA Cuppen, men i går kom så den helt store prøvelse for det defensive stortalent. Han fik lov at starte inde for første gang i United-karrieren, og fik opgaven at tæmme Alexis Sanchez.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Tuanzebe gjorde det glimrende og løste opgaven på fornem vis. Efterfølgende takkede han manageren for at få chancen i så stor en kamp.

– Det er alt sammen takket være manageren. Han gav mig en opgave, følg med Alexis, og det virkede til at gå ganske godt. Men vi fik ikke sejren, hvilket er skuffende. Men personligt er jeg glad, stolt og tilfreds.

– Lige når man kommer ud ser man alle fansene og tænker en masse tanker, men når kampen starter glemmer man det hele og er bare fokuseret på at løse opgaven. Det er rart at få vist manageren, at man kan løse den opgave man får, og få vist ham, at han kan stole på en til de kommende kampe, sagde Tuanzebe til manutd.com.

Tuanzebe blev i 2015 kåret som årets unge spiller i United, efter han som 1.års u18-spiller havde været anfører og en af de vigtigste spillere på holdet. I år er han nomineret til årets spiller på reserveholdet, og fik altså i går debut i Premier League.

Og står det til den stærke forsvarsspiller, så venter der flere minutters spil i ligaen inden sommerpausen.

– Mit mål er nu at få så mange minutters spilletid som muligt inde sommerpausen, for så at komme endnu stærkere og bedre tilbage til pre-season og vise manageren at jeg er en af de bedste kandidater til holdet næste sæson.

– Det er altid svært at vise hvornår man er klar, man må bare blive kastet ud på dybt vand og så se hvordan det går. Jeg føler mig som en del af gruppen nu, og har fået vist gutterne at de kan stole på mig. Det er en god følelse, lød det fra Tuanzebe.

Det var ikke blot Tuanzebe, der i går fik debut i Premier League. Også midtbanespilleren Scott McTominay fik lov at snuse til livet i Premier League, da han kom ind de sidste ti minutter i stedet for Juan Mata.

Og netop McTominay fik også et par ord med på vejen fra Tuanzebe efter opgøret på Emirates. De to har spillet sammen i en årrække, og det er et vigtigt signal at sende til de øvrige talenter i klubben, at vejen til førsteholdet er åben.

– Jeg er vokset op med Scott her i klubben, så det er et stort øjeblik. Det er altid godt når manageren giver de unge spillere chancen. Det kan hjælpe alle de unge spillere i klubben, at de kan se at det er muligt. Rashford var et eksempel sidste år, nu er jeg et eksempel for de andre unge. Fosu-Mensah og Scott er også eksempler for de andre spillere. Det giver uden tvivl de unge et boost, at de kan se det kan lade sig gøre, sagde Tuanzebe i følge manutd.com.

Savner du fornuftig diskussion og snak om Manchester United?

Opret dig gratis på debat.oldtrafford.dk

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Wenger: Vi var tålmodige

Næste artikel

Herrera: Champions League er vigtigst

ANNONCE