Wenger: Vi var tålmodige

Arsenal-manager Arsene Wenger var tilfreds med sit mandskabs defensive præstation mod Manchester United og roste hans mandskab for at være tålmodige.

Søndag sluttede Manchester Uniteds lange stime uden nederlag i Premier League, da de tabte med 2-0 til Arsenal. Arsene Wenger var efter kampen tilfreds med, hvordan hans hold håndterede kampen.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

– Vi skulle være tålmodige for at vinde kampen. Vi var godt organiserede, tog langsomt overtaget og vandt kampen i anden halvleg. Det første mål var lidt heldigt, men det andet mål var et godt mål, så vi er tilfredse, siger Arsene Wenger til BBC. 

Arsenal ligger stadig bag United på sjettepladsen med to point færre, men har en kamp i hånden i forhold til United. Wenger vil dog ikke forholde sig til, om hans mandskab stadig kan slutte i top fire.

– Hvad er realistisk, og hvad er ikke realistisk i fodbold? Det, som vi skal gøre, er at vinde vores kampe, og så er det muligt, fastslår Wenger.

– Vi skal bruge lidt hjælp, men i Premier League bliver nogle af de hold, der har reddet sig, ved med at kæmpe. Det så man med West Ham, så vi fokuserer på at vinde vores kampe.

Uniteds næste opgave er returopgøret mod Celta Vigo. 

 

Savner du fornuftig diskussion og snak om Manchester United?

Opret dig gratis på debat.oldtrafford.dk

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Mourinho stolt af spillerne trods nederlag

Næste artikel

Tuanzebe jagter mere spilletid

ANNONCE