Tuanzebe vil kopiere Class of ’92

Der er masser af talent i den nuværende Manchester United-trup, og spørger man Axel Tuanzebe, så drømmer de unge stjerne om at kopiere en af klubbens mest legendariske fodboldårgange.

Manchester United er kendt for masser af gode ting, og en af dem, som vi fans rigtig gerne hiver frem, er klubbens evne til at producere store stjerner. Gennem historien har der været massevis af fine eksempler, og den mest kendte årgang har endda fået sit eget navn, nemlig Class of ’92, som bestod af bla David Beckham, Nicky Butt, Paul Scholes, Ryan Giggs samt brødrene Phil og Gary Neville. 

En ny, stor årgang kan være ved at finde sit fodfæste i førsteholdstruppen, hvor spillere som Andreas Pereira, Scott McTominay, Angel Gomes, James Garner, Brandon Williams og Mason Greenwood allerede har været inde omkring. 

– Vi har allesammen klubbens DNA i os, det er noget, der har klubbens identitet i så mange år og jeg er sikker på, at mange flere spillere vil slå igennem, fortæller Axel Tuanzebe, som selv har været en del af klubben akademi, siden han var otte år. 

– Den gruppe spillere, som lige nu er ved at bryde igennem, kan udgøre klubbens fundament de næste mange år. Det er det samme, som tilfældet var med Class of ’92, og det er noget, vi meget gerne vil efterligne, siger Tuanzebe ifølge klubbens officielle hjemmeside. 

– Det mængde talent, som kommer op igennem klubbens akademi, er uovertruffen. En masse af de spillere får allerede minutter på førsteholdet, og en masse af de andre vil med garanti ende med at spille for andre hold i Premier League. Så vores akademi er enormt godt, og der er kun mere i vente i fremtiden.

Tuanzebe har selv fået 18 optrædener for Uniteds førstehold, hvoraf de 10 er kommet i denne sæson, efter forsvarsspilleren har været udlejet til Aston Villa halvanden sæson. 

Køb Manchester United merchandise via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 
Forrige artikel

Woodward og United sender ikke regningen til skatteyderne

Næste artikel

Blog: Sjældent har påsken været så vedkommende

ANNONCE