U18: City vandt mini-derby

Et tidligt rødt kort gjorde ikke tingene nemmere for Paul McGuinness og co, der i dag tabte med 2-0 til City.

Her til eftermiddag tørnede United og City sammen i u18-turneringen. Sidste sæson var det United, som fik den bedste placering i ligaen, mens det i år er de lyseblå naboer der klarer sig markant bedre end United.

Paul McGuinness og hans unge tropper kom ind til opgøret efter en lussing på 1-5 i fredags i FA Youth Cuppen til Chelsea, og havde inden dagens kamp tabt hele 10 kampe i træk i ligaen.

Og det blev ikke nemmere i dag, da Charlie Scott fik rødt kort et kvarters tid inde i opgøret, og City scorede på det efterfølgende straffespark. United måtte rykke lidt rundt, og spillede resten af kampen med en forsvarskæde, hvor ingen af dem til daglig har hjemme i det centrale forsvar.

City sad total på første halvleg, hvor al spil gik ned mod Uniteds mål. De røde fik dog forsvaret sig heroisk, og kunne gå til pause og kun være nede med 1-0. Den stilling holdt til ti minutters tid før slutfløjtet, hvor City afgjorde kampen og vandt med 2-0.

UNITED: Oliver Byrne; Tyler Reid, Tyrrell Warren, Charlie Scott, Jake Kenyon; Zachary Dearnley (79′ Angel Gomes), Callum Whelan, Tosin Kehinde, Indy Boonen (89′ Kanye Roberts); Marcus Rashford, Callum Gribbin.

Reserver: Illias Moutha-Sebtoui, Thomas Sang, Jimmy Dunne.