U18: Drømmemål sikrer sejren

United sejrede i går mod Derby, da Oliver Rathbone med et drømmemål i overtiden sikrede de tre point.

Uniteds u18-talenter var i går på en svær opgave på udebane mod Derby, der inden opgøret lå lige ved siden af United i tabellen. Det var da også hjemmeholdet der sad på tingene, og noget heldigt kunne United gå til pause med 0-0.

Paul McGuinness havde valgt at give chancen fra start til Demetri Mitchell, Ruari Croskery og Jordan Thompson, der alle har været ude med skader i længere tid. De blev alle erstattet i løbet af anden halvleg, hvor blandt andet Callum Gribbin og Timothy Fosu-Mensah kom ind.

Det var dog en tredje indskifter der afgjorde kampen. Oliver Rathbone vendte rundt få meter inde på Derbys banehalvdel, og bankede den hoppende bold i nettet. Super mål af Rathbone, og stor jubel hos de unge United-talenter, der var heldige med at tage alle tre point med hjem til Manchester.

United møder på tirsdag Wolves på udebane, mens der er mulighed for revanche om en uge, hvor Derby kommer til Carrington. Der resterer fire runder af gruppespillet, inden der skal spilles play-off for de bedste mandskaber. United kæmper for at holde fast i en billet til dette slutspil.

United: Dean Henderson; Tyler Reid, Axel Tuanzebe, Ro-Shaun Williams, Cameron Borthwick-Jackson; Joe Riley, Jordan Thompson (Callum Gribbin), Devonte Redmond, Demetri Mitchell (Oliver Rathbone); Marcus Rashford, Ruari Croskery (Timothy Fosu-Mensah).

Ubenyttet reserve: Oliver Byrne.

Forrige artikel

Van Persie på krykker

Næste artikel

Mourinho: Van Gaal er den rette mand

ANNONCE