U18: Manchester United slutter sæsonen med nederlag i målfest

Sæsonens sidste kamp endte i et regulært målorgie, da Everton slog Manchester United 5-4.

Manchester United tog hjemme mod Everton på AON trænings kompleks. Kampen skulle afgøre, hvem tredjepladsen i den Nordlige U18-liga skulle tilfalde. Selvom udfaldet af kampen ikke faldt til fordel for United, havde de alligevel stor andel i kampen. Særligt D’Mani Bughail-Mellor spillede en flot kamp, som scorede et hattrick.

Regnen plaskede ned i Manchester, men spillerne lod ikke til at have mistet spilleglæden af den grund. Kampen startede nemlig i højt tempo, hvor begge hold angreb for at få det første mål. Æren tilfaldt Manchester United, efter et flot forarbejde af Anthony Elanga som serverede den for Mellor.

Stillingen holdt dog ikke længe. Faktisk scorede Everton hele fire gange inden pause, hvilket betød spillerne gik til pausen med stillingen 1-4. Manchester United gav dog ikke op. Ved det 61. minut slog Mellor til på ny, og indgød tro på en fin afslutning på en udmærket sæson.

Evertons Tyler Onyango slog dog til blot seks minutter efter, og tredjepladsen lå igen langt væk. Mellor og Dion MCGhee pyntende i løbet af det sidste kvarter til stillingen 5-4.

Dermed slutter akademi-sæsonen, hvor Manchester United slutter på en fjerdeplads.

Forrige artikel

Rygte: United med sidste kontrakttilbud til Mata

Næste artikel

Optakt: Huddersfield - Manchester United

ANNONCE