Optakt: Huddersfield – Manchester United

Manchester United skal forsøge at sluttet sæsonen fint af mod ligaens bundprop.

Der resterer blot to kampe af 2018/2019 sæsonen for Manchester United. En sæson som på mange måder har været skuffende. Disse skuffelser skal United-spillerne forsøge at kaste af sig, og slutte sæsonen af på en fornuftig vis. Selvom der fortsat er en matematisk chance, for at den nordengelske klub kan sikre sig Champions League-billetter, skal man være yderst optimistisk for at tro på. at det kan lade sig gøre. Ganske vist er der fem scenarier, hvordan United kan sikre sig billetter, men det er scenarier, som afhænger af Arsenal og Chelsea mister point. Yderligere skal der hentes en målscorere, som alene er svært i sig selv. Sidste gang Manchester United scorede mere end to mål i en kamp, var det den famøse kamp mod Paris Saint-Germain. Du kan læse mere om de forskellige scenarierne her.

Under alle omstændigheder skal de røde djævle forsøge at hente maksimumpoint i de resterende to kampe mod overkommelige modstandere. I søndagenss kamp hedder modstanderen Huddersfield, som denne sæson i særdeleshed har været overkommelig. Med en målscorer på -54 og en pointhøst på sølle 14 point ligger klubben nemlig suverænt på sidstepladsen i Premier League. Faktisk har Huddersfield blot hentet fire point i de sidste 23 kampe i ligaen. 

Sidste gang de to klubber mødtes var til Ole Gunnars Solskjærs første hjemmekamp som caretaker. Her sprudlede hans mandskab af spilleglæde, og tog også sejren med resultatet 3-1. En kamp hvor Paul Pogba desuden stod for to af målene. Opgøret føles som længe siden, og spilleglæden lader også til at være forsvundet en smule. Modstandere skal dog altid tages seriøs, og dette opgør er ikke anderledes, hvis positiviteten skal vende tilbage.

Dato, tid og sted:
Kampen bliver spillet søndag 5. maj, klokken 15:00 på John Smith’s Stadium.

Skader/karantæne:
Manchester United døjer fortsat med mange skader. Eric Bailly, Sergio Romero og Anthony Valencia er alle ude af opgøret. Af tvivlsomme er Phil Jones, Jesse Lingard, Marcus Rashford, Romelu Lukaku og ikke mindst Alexis Sanchez.

Huddersfield har enkelte skader. Både Mathias Jørgensen og Phillip Billig er begge tvivlsomme. Det samme kan siges om Laurent Depoitre og Aaron Mooy.

Dommer:
Lee Stephen Mason

Mulige startopstillinger:

Manchester United:

De Gea

Young  Smalling  Lindelöf  Shaw

Fred  Matic  Pogba

Lingard  Lukaku  Rashford

Huddersfield:

Lössl

Smith  Schindler  Kongolo  Durm

Hogg  Mooy  Bacuna

Grant  Mounié  Mbenza

Hold øje med:
Karlan Grant er vel ret beset Huddersfields farligste mand. Den 21-årige spiller, som har tidligere repræsenteret Englands ungdomshold, har i hans 11. kampe for Huddersfield scoret fire mål. Han blev desuden hentet i januar, hvorfor han kun har spillet så få kampe.

Sagt om kampen:

På den langsigtede bane skal vi gå efter at komme i Champions League næste år, og forberede os på at vi nok ikke kommer næste sæson” – Ole Gunnar Solskjær.

Skribentens bud på kampens udfald:
Jeg tror på en 2-1 sejr i Uniteds.

Vidste du, at…

  • Manchester United har spillet 13 lige og cupkampe uden et clean sheet. Det er den længeste periode siden 1970.
  • Hvis de taber søndag, har de tabt seks kampe på udebane i træk, hvilket ikke er sket siden 1974.
  • Huddersfield har kunnet 21 mål ind i de seneste seks kampe.
  • Huddersfield har blot scoret ni mål på hjemmebane hele sæsonen.

TV:
Kampen bliver vist på TV 3 MAX klokken 14:55.

Hvem spiller rivalerne mod:
Newcastle – Liverpool

AFC Bournemouth – Tottenham

Manchester City – Leicester

Arsenal – Brighton

Chelsea – Watford

Forrige artikel

U18: Manchester United slutter sæsonen med nederlag i målfest

Næste artikel

Startopstilling mod Huddersfield: Sanchez fra start

ANNONCE