U18: Nye spillere præsenteret

United har i dag offentliggjort navnene på de unge spillere, der er en del af u18-truppen i den kommende sæson.

Uniteds u18-trup tager i weekenden på træningslejr i Østrig, og der vil være en række nye navne at finde i truppen. United har netop offentliggjort navnene på de spillere, der er taget ind som 1.årsspillere i truppen.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Ethan Galbraith er kommet til fra Linfield i Nordirland, og midtbanespilleren har igennem flere år trænet med i United samtidig med han har gjort skolen færdig i Nordirland. Forsvarsspilleren Di’Shon Bernard er kommet til fra Chelsea, der ikke tilbød Bernard en aftale. Efter nogle ugers prøvetræning under Kieran McKenna i foråret, har United altså vurderet at han har hvad der skal til.

Brandon Williams og D’Mani Bughail-Mellor er også en del af det nye kuld spillere i årets trup, begge har altid været i United og er født ganske tæt på Old Trafford.

United har desuden langt om længe fået lov at anvende hollandske Millen Baars, der kom til klubben i januar fra Ajax. Han har hidtil ikke spillet andet end træningskampe, men nu er hans licens endelig landet og godkendt. Kantspilleren vil formentlig gå ind og spille både omkring u16 og u18-holdene.

United har ligeledes hentet den belgiske angriber Largie Ramazani, der er hentet i Charlton. Den spanske midtbanespiller Arnau Puigmal og den franske midtbanespiller Aliou Traore er også på plads i United, men må vente på deres spilletilladelse godkendes af FA og UEFA, før de officielt kan præsenteres.

Enkelte spillere har allerede snuset til u18-bold, efter de fik lidt spilletid i de sidste kampe inden sommerpausen. Sidste sæsons u16-anfører James Garner er et af klubbens helt store talenter, og spås en lovende fremtid. Han kan gå hen og blive rigtig spændende i år på u18-holdet, selv om han er 1.års spiller på dette niveau.

De nye U18-spiller er:
Jacob Carney (studerer ved siden af fodbolden) – målmand.
Di’Shon Bernard – forsvar.
Ethan Galbraith – midtbane.
D’Mani Bughail-Mellor – angreb.
Ethan Laird – forsvar.
James Garner – midtbane.
Dylan Levitt – Midtbane.
Dion McGhee – midtbane.
James Thompson – målmand.
Brandon Williams – forsvar.

Savner du fornuftig diskussion og snak om Manchester United?

Opret dig gratis på debat.oldtrafford.dk

Forrige artikel

Rygte: Morata nærmer sig United

Næste artikel

United lancerer ny hjemmebanetrøje

ANNONCE